
Hamburger de casă cu carne de vită și cașcaval5 (1)
Hamburger de casă cu carne de vită și cașcaval – rețeta clasică și simplă. Cum se obține chiftea pentru burgeri din carne de vită tocată
Acasă » la gratar
Hamburger de casă cu carne de vită și cașcaval – rețeta clasică și simplă. Cum se obține chiftea pentru burgeri din carne de vită tocată
Somon la grătar sau în tigaie – o rețetă pentru rondele de somon marinat cu usturoi, perfecte pentru gătitul la grătar.
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16'Legume la gratar – reprezintă o opțiune sănătoasă și gustoasă pentru iubitorii de mâncăruri vegetariene sau pentru cei care doresc să adauge…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Ficat la grătar cu mujdei de usturoi – ficat prăjit de porc sau vițel. Cum se prăjește ficatul de porc la grătar? Secretele ficatului fraged
De obicei o preparam la gratar sau la cuptor, insa merge la fel de bine si la tigaie, asa ca azi vom prepara ceafa de
Ficăței la grătar – rețeta de frigărui cu ficat de pui cu ceapă și usturoi. Cum se fac frigărui cu ficățel de pui și legume?
Sos de marar cu smantana – o explozie de arome pentru friptura ta preferată! Fie că îți dorești să încânti papilele gustative cu o friptură…
Ficat de porc sau vitel prajit la tigaie sau gratar. Ficatul merge si cu mujdei de usturoi. Cum se gateste ficatul de porc sau vitel fara
Vinete în ulei cu dovlecei, ardei copți și usturoi – legume la grătar pentru iarnă. Rețeta italiană de „melanzane e zucchine grigliate sott’olio”. Legume la
Vă prezentăm ceafa de porc la grătar cu garnitura de cartofi, o combinație perfectă de arome și texturi care va cuceri cu siguranță gusturile fiec…