Sos de cascaval5 (1)
Sos de cascaval, este un delicios sos cremos și aromat, perfect pentru a însoți o varietate de preparate culinare. Este un sos versatil și apre…
Acasă » Preparate la » Flacără » Page 12
Sos de cascaval, este un delicios sos cremos și aromat, perfect pentru a însoți o varietate de preparate culinare. Este un sos versatil și apre…
Ingrediente: cap si oase de miel 250 gr zarzavat de ciorba (patrunjel, morcov, telina) tarhon leustean 1 ceapa 500 ml bors 1 lingura orez 100
Supa de pui
Supa de pui gustoasa si sanatoasa plina de legume, recomandata in special pentru cei mici datorita aportului de vitamine pe care
Hribi cu usturoi și pătrunjel verde, la tigaie – rețeta tradițională de mânătărci sau pitoance rumenite. Descoperă cum poți să prepari hribii la tigaie…
<divUn aperitiv gustos atunci cand ai multe oua. Un mod deosebit prin care poti utiliza oua fierte pentru a realiza o mancare deosebita. Reteta de
[box] Ingrediente reteta carne de porc cu cartofi:
500 g carne de porc
4 cartofi mari
100 g boabe de mazare verde
Sunt mai multe moduri in care se prepara aceasta ciorba insa gustul si aroma este aproape aceeasi. Ciorba de perisoare, o ciorba romanesca care se
Ingrediente dovlecei cu cartofi la cuptor: 3 dovlecei, 300g cartofi,2 oua, unt,1 lingura de branza rasa sau Almette,verdeata tocata (marar, patrunjel),lapte Mod de preparare: 1.
La ciorba sau la o varza calita intotdeauana merge un si o portie de ardei iuti in otet. Mie imi plac foarte mult ardeii iuti
Gnocchi cu naut, reteta de gnocchi de casa cu sos de vineteGnocchi cu naut si faina integrala sunt o solutie rapida si sanatoasa pentru masa