Banane flambate5 (1)
Cam de 3-4 ori pe luna fac banane flambate, insa niciodata nu am avut timp sa le fac si poze ca sa vi le prezint
Acasă » Preparate la » Flacără » Page 18
Cam de 3-4 ori pe luna fac banane flambate, insa niciodata nu am avut timp sa le fac si poze ca sa vi le prezint
Ingrediente: Continut:1/2 kg spanac6 cepe taiate marunt1/2 ceasca de marar1 ceasca ulei de maslinesare si piperbranza feta (tare) sau telemea de oaie Coca:1/2 kg faina2
Carnea de porc dupa mine este “traditional” romaneasca :), oricat pui, peste, vita am mancar nimic nu se compara cu gustul carnii de porc. Carnea
Acest sos satay adaugă o notă exotică și savuroasă fripturilor de miel sau de vită, fiind un ingredient deosebit care va încânta papilele gustative…
<divBabgulyas cu fasole boabe uscata reteta ungureasca de gulas. Babgulyas cu fasole boabe uscata este o reteta traditionala ungureasca care iti va…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Ficat de porc sau vitel cu ceapa reteta simpla de tocanita. Cum obținem o consistență fragedă pentru ficat? Când și cum să adăugăm…
<div class='publicitate-epoftaIngrediente: 2 lingurite de unt250G cartofi125G pastarnac1 ardei capia300 ML apa Mod de preparare piure din pastarnac, morcov, cartof, ardei capia: 1. Toate legumele se
Salata cu oua de prepelita este o opțiune sănătoasă și gustoasă, recomandată atât pentru adulți, cât și pentru cei mici, datorită aportului lor bogat…
<divDaca pana acum preparam doar prajiti, piure, nature sau la cuptor, de aceasta data incercam sa facem si o supa delicioasa. Multi dintre Dvs stiu
Sos pentru fripturi, este alegerea perfectă pentru a însoți fripturile de carne de porc și pui, conferindu-le un gust delicios și o textură cremoasă…
<div