SUPA CLARA DE VITA CU TAITEI0 (0)
Supa clara de vita cu taitei este nelipsita de pe mesele de sarbatoare, dar si in restul anului, pentru mesele in familie din weekend sau
Acasă » Preparate din » Carne » Page 10
Supa clara de vita cu taitei este nelipsita de pe mesele de sarbatoare, dar si in restul anului, pentru mesele in familie din weekend sau
Cârnați din carne de pasăre (gâscă, rață, curcan sau pui) – afumați la cald. Rețeta de cârnați de pui, curcan, rață sau gâscă. Rețeta de
Cârnăciori de bere preparați acasa rețeta de cârnați picanți cu cimbru și usturoi. Cum se fac cârnăciorii picanți de bere? Ce carne, ce condimente se
Curry de rață cu lapte de cocos, galbiori și sparanghel – o incursiune în bucătăria asiatică cu arome complexe și texturi bogate…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16În adâncul tainic al bucătăriei se ascund comori ale gustului, iar ciorba de fasole lată, fie ea galbenă sau verde, este una dintre aceste delicatese…
Mici sau mititei reteta traditionala, sunt un preparat culinar specific din bucătăria românească, iar rețeta lor este transmisă din generație în generație…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Rulada din fleica de porc la cuptor sau slow cooker este o rețetă de friptură ce rezultă într-o carne extrem de fragedă și gustoasă.
<divCe sa prepari rapid si sa fie si gustos si de ce nu si sanatos? Cum inotam prin Profi la cuparaturi am dat de niste
Ciorba de burta gustoasa ca la restaurant, este una dintre cele mai apreciate si mai cautate mancaruri in Romania, fiind prezentata…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16'Vinete cu carne și brânză gratinate la cuptor. Rețeta de caserolă cu vinete la cuptor cu carne și brânzeturi (cașcaval, mozzarella). Vinete gratinate cu brânză,