Ciorba de perisoare5 (1)
Sunt mai multe moduri in care se prepara aceasta ciorba insa gustul si aroma este aproape aceeasi. Ciorba de perisoare, o ciorba romanesca care se
Acasă » Preparate din » Carne » Page 13
Sunt mai multe moduri in care se prepara aceasta ciorba insa gustul si aroma este aproape aceeasi. Ciorba de perisoare, o ciorba romanesca care se
Coaste cu sos și cartofi la cuptor rețeta de costițe de porc cu bere. Coaste cu bere la cuptor. Coaste de porc foarte fragede marinate
Carne în suc propriu la borcan – rețeta de conservă naturală. Bucăți de carne de porc în suc propriu sterilizate direct în borcane. Cum se
Pana acum ceva vreme nu prea am consumat carne de vita, cand am fost prin Franta i-am vazut pe francezi cum comandau friptura de vitel
Ciolan cu fasole și cele mai bune rețete tradiționale cu ciolan afumat sau crud. Fasole cu ciolan pentru 1 Decembrie. Cum se fierbe ciolanul la
Coaste de vită la cuptor cu usturoi și sos de vin – rețeta de short ribs după Gordon Ramsay. Cum se fac coaste cu sos?
Creier pane rețeta simplă pas cu pas – creier de porc, vită sau miel. Bucăți fragede de creier prăjit în crustă de pesmet. Cum se
Pastetă de ficat cu carne tocată – terină „de campagne”. Pate de casa la cuptor. Cum se face o terină de pate de ficat cu
Snitel de peste gustos usor de preparat ce poate fi servite cu orice fel de garnitura, cartofi natur, legume mexicane sau cartofi prajiti. Cand serviti
Un alt mod prin care poti sa prepari carnea de berbecut. Niste frigarui marinate de berbecut fripte la gratar cu ierburi aromate, o minunatie.
1