Ciorba taraneasca de vita0 (0)
[box] Ingrediente ciorba taraneasca:
carne de vita (1/2 kg)
ceapa (1-2)
morcov (2)
praz (1 fir)
pastarnac (1)
radacina de
Acasă » Preparate din » Carne » Page 18
[box] Ingrediente ciorba taraneasca:
carne de vita (1/2 kg)
ceapa (1-2)
morcov (2)
praz (1 fir)
pastarnac (1)
radacina de
Vițel la cuptor în lapte cu cartofi aurii – friptură din ceafă de vițel (ruladă). Rețeta de friptură de vițel la cuptor marinată și înabușită
Cighir sau drob de miel copt în prapur – foarte fraged și suculent. Cum se fac mini droburi de miel la cuptor sau la tigaie?
Ciorba de burta prefiarta, de ce sa stai sa fierbi la burta de vitel s-o treci prin o mie de ape, s-o pui in otet
Reteta de Gulaș de vită cu cartofi la ceaun – rețeta ardelenească este una tradițională din regiunea Bihor, dar care are rădăcini în bucătăria ungurească…
Dorim să împărtășim cu voi o rețetă delicioasă și plină de savoare: salata de andive, o combinație rafinată de ingrediente proaspete și texturi îmbie…
<divSnitel din piept de curcan cu crusta crocanta, un alt mod prin care poti prepara renumitul snitel. Se poate servi cu orice fel de garnitura,
Musaca de cartofi cu carne tocata la cuptor, o mancare gustoasa si satioasa, usor de preparat gata in 30-40 de min. Se seveste cu smanata
Limba cu maioneza si castraveti murati reteta clasica. Salata aperitiv din limba de vita sau porc servita cu un sos din maioneza de casa cu
Salată de ton cu ouă fierte și dressing cremos cu muștar. Rețeta dietetică de tuna egg salad cu ton din conservă. Aperitiv cu ton, ceapă,