Piept de pui cu sos cremos de ciuperci cu smântână, usturoi și parmezan0 (0)
Piept de pui cu sos cremos de ciuperci cu smântână, usturoi și parmezan. Rețeta rapidă de pui sau curcan la tigaie în sos fin cu
Acasă » Preparate din » Carne » Page 19
Piept de pui cu sos cremos de ciuperci cu smântână, usturoi și parmezan. Rețeta rapidă de pui sau curcan la tigaie în sos fin cu
Ficăței de pui înveliți în bacon și prăjiți la grătar sau la tigaie grill. Rețeta de ficăței în bacon sau kaiser cu ceapă pe bețe
Carnea de porc dupa mine este “traditional” romaneasca :), oricat pui, peste, vita am mancar nimic nu se compara cu gustul carnii de porc. Carnea
Babgulyas cu fasole boabe uscata reteta ungureasca de gulas. Babgulyas cu fasole boabe uscata este o reteta traditionala ungureasca care iti va…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Sarmale în dovleac la cuptor – rețeta de bostan umplut cu sarmale. Cum se face dovleac umplut cu sarmale pentru Crăciun? Sărmăluțe coapte în dovleac,
Chiftele de peste pufoase si fragede reteta de fish fritters. O reteta de chiftelute de peste cu crusta crocanta si miez moale si suculent. Cum
Ficat de porc sau vitel cu ceapa reteta simpla de tocanita. Cum obținem o consistență fragedă pentru ficat? Când și cum să adăugăm…
<div class='publicitate-epoftaMusaca de dovlecei dietetică – rețeta cu carne de pasăre și cașcaval. Musaca cu dovlecei cu carne de pui sau curcan și cașcaval, la cuptor.
Saramura de peste reteta traditionala de la Dunare. Cum se face saramura de crap sau alt peste cu mamaliguta si sarmuzac? Ce peste folosim la
Sarmale in foi de varza murata – reteta mamei mele din Ardeal. Sarmale ardelenesti in varza acra la butoi, pusa de noi, umplute cu carne