Razalăi sau tărhană de casă – rețeta ardelenească de tăiței rași5 (5)
Razalăi sau tărhană de casă – o delicioasă rețetă tradițională din Ardeal pentru tăiței rași: Cum se prepară acești minunați tărhană din făină și ouă?
Acasă » Preparate din » Ouă » Page 2
Razalăi sau tărhană de casă – o delicioasă rețetă tradițională din Ardeal pentru tăiței rași: Cum se prepară acești minunați tărhană din făină și ouă?
Ingrediente: 1/2 de galbenus (foarte bine fiert)1-2 cartofi fierti in coaja1 lingurita ulei de masline2 maslineputina apa calda (sau lapte formula) Mod de preparare cartofi
Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina 2 pliculete drojdie uscata 250 gr zahar 500 ml lapte 200 gr unt topit 5 galbenusuri 1 lingurita rasa
Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina 150 ml de ulei 100 ml bors 25 gr drojdie 1 lingurita sare 25 gr zahar vanilie coaja rasa
Ingrediente: barila risoni (paste in forma de orez)2 rosiismantana 4 linguri2 ouacascavalunt Mod de preparare: 1. Se unge un vas termorezistent cu unt2. Se decojesc
Cozonac cu lapte condensat, nucă și rahat, rețeta de cozonaci foarte pufoși delicioasă, cu o umplutură generoasă și cremoasă, o adevărată…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16'Oua in sos de rosii – reteta italiana de uovo in purgatorio – o reteta gustoasa, rapida si usoara, ieftina, ce poate fi mancata la
Daca te intrebi cum poti face un sandwich cald cu omleta impaturita, ei bine, reteta de mai jos iti va explica cat de usor se
Cum se vopsesc ouale cu coji de ceapa – oua rosii de Pasti vopsite natural. Cum vopsim ouale fara chimicale, cu coji de ceapa care
Descoperă o combinație delicioasă și plină de prospețime: salata de oua si ceapa verde, o explozie de arome și texturi care îți vor încânta sim…