Ouă poșate în ceașcă, borcănel sau ramekin – rețeta de coddled eggs la abur0 (0)
Ouă poșate în ceașcă, borcănel sau ramekin – rețeta de coddled eggs la abur. Cum se poșează ouăle la Bain Marie (în oală cu apă)?
Acasă » Preparate din » Ouă » Page 4
Ouă poșate în ceașcă, borcănel sau ramekin – rețeta de coddled eggs la abur. Cum se poșează ouăle la Bain Marie (în oală cu apă)?
Chifle umplute cu brânză, afumătură și ouă de prepeliță – gratinate la cuptor. Rețeta de pâinici sau sandvișuri calde cu umplutură de brânzeturi, afumătură și
Vara soare si caldura, sigur ai nevoie de o inghetata si de ce nu de o inghetata de casa ca e mai santoasa. Am incercat
Baghetă umplută cu cremă de brânză, șuncă, ouă fierte – rețeta de baghete aperitiv. Cum se scobesc și cum se umplu baghetele cu cremă? Pâine
Salata de boeuf este un preparat tradițional românesc asociat în mod obișnuit cu zilele de sărbătoare, dar de ce să nu o savurăm odată pe
Sos picant cu verdeturi, este o delicioasă combinație de arome și texturi, care adaugă un plus de savoare și rafinament oricărei mese…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Pogăcele cu cârnați afumați și cașcaval, rețeta de sărățele pătrate din aluat cu untură și brânză este un preparat îmbietor pentru pogăcele crocante..
<div class='publicitate-epoftaIngrediente: Continut:1/2 kg spanac6 cepe taiate marunt1/2 ceasca de marar1 ceasca ulei de maslinesare si piperbranza feta (tare) sau telemea de oaie Coca:1/2 kg faina2
Frittata. Omleta cu sparanghel la cuptor – frittata cu sparanghel. Reteta simpla si sanatoasa de frittate.
Se pregateste usor si rapid.Iubesc genul acesta de
Salata cu oua de prepelita este o opțiune sănătoasă și gustoasă, recomandată atât pentru adulți, cât și pentru cei mici, datorită aportului lor bogat…
<div