Bors de miel
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Bors de miel0 (0)

Ingrediente:

  • cap si oase de miel
  • 250 gr zarzavat de ciorba (patrunjel, morcov, telina) sour vegetable soup with lamb for easter (not available for hungary)
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ceapa
  • 500 ml bors
  • 1 lingura orez
  • 100 ml smantana
  • 1 galbenus
  • 2 linguri ulei
  • sare

Din miel se folosesc in special partile osoase: capul, oasele pulpelor, pieptul, gatul. Se pun intr-o oala de 5 litri cu 2 litri de apa rece si se lasa 20 de minute pentru ca gustul de miel sa difuzeze in apa, iar ciorba sa iasa mai gustoasa. Intre timp ceapa se toaca si se pune la calit in ulei, se adauga si zarzavatul taiat cubulete si, dupa 2 minute,  oasele si carnea, impreuna cu apa in care au stat si o lingurita de sare.

Ciorba de miel se fierbe 1 ora, la foc mic, cu oala acoperita, se adauga orezul si, dupa inca 15 minute, 500 ml de bors. Se mai lasa sa dea cateva clocote, se gusta apoi de sare, se stinge focul si se adauga smantana batuta cu un galbenus de ou si verdeata tocata ( tarhon si leustean ).

Se acopera si se tine calda pana in momentul servirii.

Pofta buna!!

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]