Zahărul caster este cunoscut și sub numele de Superfine Sugar și este un ingredient popular de coacere în multe părți ale lumii. Se dizolvă rapid, făcându -l perfect pentru deserturi, sosuri, bezea, mousse, frișcă și băuturi.
Descoperiți diferitele tipuri de zahăr, utilizează, înlocuitori, informații nutritive și cum să vă faceți propriul zahăr de casă de casă.
În calitate de blogger alimentar australian (și dinte dulce-confessat de sine), zahărul caster este un lucru mare în viața mea!
Aici, în Australia, folosim zahăr caster în practic toate rețetele noastre de coacere – în prăjituri, prăjituri, deserturi … literalmente totul!
Este un ingredient incredibil de versatil, care este un element fundamental în cămarile australiene, din Noua Zeelandă și Marea Britanie.
Deși este foarte frecvent în Australia, există și alte părți ale lumii în care zahărul caster este mai puțin cunoscut.
Deoarece multe dintre rețetele mele folosesc zahărul caster ca ingredient, una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le -am pus de la cititorii din întreaga lume este: „Ce este zahărul caster?”
Voi explica exact care este zahărul caster, tipul de rețete în care este folosit, înlocuitori pe care îi puteți folosi, cum să vă faceți propriul zahăr de coajă, precum și cele mai frecvente întrebări pe care le -am pus cu privire la acest mic zahăr dulce!
Salt la:
- Ce este zahărul caster?
- Soiuri
- Utilizări pentru zahăr
- Coacerea cu zahăr
- Cum se face zahăr
- Informații despre nutriție
- Rețete populare folosind zahăr caster
- Întrebări frecvente
- Cum se face zahăr
Ce este zahărul caster?
Zahărul caster este un termen utilizat pentru zahărul granulat fin, cu cristale mai mici, cu proprietăți cu dizolvare rapidă.
Este un ingredient popular de coacere, cu o textură care se află între zahărul granulat obișnuit și zahărul pudră.
Acest tip de zahăr este cunoscut și sub denumirea de zahăr superfine, zahăr de copt sau zahăr de ricin.
Zahărul caster se dizolvă foarte repede, făcându -l perfect pentru rețetele de desert care necesită biciul zahărului cu albusuri de ou pentru a face deserturi aerisite precum bezea și mousse, frișcă sau crustă de plăcintă flăcări, prăjituri, prăjituri, budinci, sosuri dulci și băuturi.
Soiuri
Există multe tipuri diferite de zahăr. Aici, vom compara unele dintre aceste soiuri.
Zahăr alb (obișnuit)
Când se folosește termenul „zahăr de coajă”, acesta se referă la zahăr alb sau la zahăr obișnuit.
Acesta este cel mai popular tip de zahăr de caster de pe piață și este mult mai ușor disponibil decât zahărul de aur.
Zahăr de aur
Zahărul de caster de aur este obținut din trestie de zahăr nerefinată sau sfeclă.
În timpul procesării, menține unele dintre melasă (cum ar fi zahărul brun). Acest lucru oferă zahărului o culoare maro deschis, combinată cu o aromă subtilă de caramel cu unt.
Zahărul de caster de aur este mai ușor disponibil în Marea Britanie decât în SUA sau Australia.
Dacă o rețetă solicită zahăr de roabă de aur, îl puteți înlocui cu zahărul alb obișnuit.
Zahăr caster vs zahăr granulat
Este zahărul caster la fel ca zahărul granulat?
Nu.
Cristalele de zahăr din zahărul cu roți sunt mult mai fin măcinate decât zahărul granulat obișnuit.
Datorită texturii sale mai fine, poate fi folosită în rețete care necesită dizolvarea zahărului, cum ar fi frișcă, bezea, amestecuri de unt crem, prăjituri de souffle sau burete.
De asemenea, este ideal pentru utilizare în cocktail -uri sau în machetă ca înlocuitor pentru sirop simplu.
Zahăr de coajă vs zahăr pudră
Este zahărul caster la fel ca zahărul pudră?
Nu.
Zahărul pudră este cunoscut și sub denumirea de zahăr de gheață sau zahăr de cofetărie. Este mult mai fin măcinată decât zahărul caster – până la punctul în care este destul de literal „zahăr pudră”.
Zahărul pudră poate fi cumpărat într-o formă pură, care nu conține niciun agent anti-caking. Aceasta înseamnă că zahărul cu pulbere pură (glazură) se aglomerează cu ușurință și necesită cernere înainte de utilizare. De asemenea, setează mai ferm decât un amestec obișnuit de zahăr pudră.
Amestecul de zahăr pudră, cunoscut și sub denumirea de zahăr cu gheață, este cea mai frecventă formă de zahăr pudră disponibil.
Spre deosebire de zahărul pudră pură, amestecurile de zahăr pudră conțin o cantitate mică de agenți anti-catacant, cum ar fi flori de porumb sau amidon de porumb, care împiedică zahărul să se aglomereze.
Zahărul pudră fabricat cu un agent anti-Caking nu se stabilește la fel de ferm ca zahărul pudră pură.
Utilizări pentru zahăr
Zahărul caster este utilizat pe scară largă la coacere, deserturi și băuturi, deoarece se dizolvă rapid.
Este popular atunci când faceți:
- frișcă îndulcită
- Meringues – inclusiv deserturi precum plăcintă cu bezea cu lămâie, pavlovas, alaska coapte, fleacuri de bezea și multe altele
- Prăjituri cu burete
- Cookie -uri – zahărul de roată se dizolvă rapid atunci când este crem cu unt
- prăjituri
- Băuturi – inclusiv cocktail -uri și machete
- sufleu
- Mousse de ciocolată
- Shortbread
- Sosuri – cum ar fi sosul de caramel sau butterscotch
Coacerea cu zahăr
Nu există sfaturi sau trucuri pentru a coace cu zahăr!
Poate fi utilizat în același mod ca zahărul granulat alb obișnuit.
Nu este necesar să se cerne înainte de utilizare. Pur și simplu măsurați zahărul și apoi adăugați la ingrediente la fel ca și cu zahărul obișnuit.
Cum se face zahăr
Zahărul caster poate fi făcut folosind zahăr granulat și un procesor alimentar sau un termomix.
Zahărul este procesat până când are o textură mai fină decât zahărul granulat, dar nu la fel de fin ca zahărul pudră sau zahărul cu gheață.
Granulele de zahăr din zahărul de casă de casă nu vor avea dimensiuni la fel de uniforme ca zahărul de roată cumpărat din magazin. Cu toate acestea, sunt perfect fin de utilizat la coacere.
Parcurgeți cardul de rețetă de mai jos pentru un ghid pas cu pas pentru a vă face propriul zahăr.
Informații despre nutriție
Să aruncăm o privire asupra defalcării nutriționale a zahărului.
Este similar cu zahărul granulat, prin faptul că este relativ scăzut în calorii, nu are grăsimi și este fără colesterol.
Per linguriță, zahărul de roabă conține 16 calorii, 4,2 grame de carbohidrați și fără proteine sau fibre.
La fel ca toate zaharurile, zahărul caster ar trebui să fie consumat cu moderație.
Rețete populare folosind zahăr caster
Zahărul de caster se dizolvă rapid, făcându -l perfect pentru coacerea deserturilor preferate, a prăjiturilor, a prăjiturilor cu burete, a cocktailurilor și a multe altele:
- Mousse de ciocolată clasică – o rețetă dulce și simplă folosind doar 5 ingrediente
- Cookie -uri cu unt de arahide M&M – Aceste prăjituri moi și masticabile sunt un favorit de toate timpurile
- Lămâie de bezea cu lămâie – un desert clasic absolut umplut cu lămâie cremoasă și completat cu o bezea dulce, pufoasă
- Tort cu burete – un tort de modă veche, umplut cu frișcă și gem
- Cocktail Gin Raspberry – Zahărul de coajă poate fi utilizat ca înlocuitor pentru sirop simplu în băuturi
Întrebări frecvente
Ce altceva se numește zahărul caster?
Zahărul caster are multe denumiri diferite – zahăr caster, zahăr de ricin, zahăr superfină, zahăr de copt, zahăr brutar sau zahăr de turnare.
De ce se numește zahăr caster?
Caster Sugar își primește numele de la un agitator tradițional de bucătărie numit „caster”. Aceasta a fost folosită pentru a presăra zahărul deasupra fructelor și deserturilor.
Pentru ce se folosește zahărul caster?
Zahărul caster este utilizat într -o serie de rețete de coacere. Este popular pentru produsele coapte și deserturile, deoarece textura este atât de fină încât se dizolvă atunci când este amestecată.
Zahărul caster este, de asemenea, utilizat în băuturi precum cocktail -uri și machete ca îndulcitor – în multe cazuri, este utilizat ca substitut pentru sirop simplu.
Cum depozitați zahărul caster?
Pentru cele mai bune rezultate, depozitați zahărul caster într -un recipient etanș la temperatura camerei într -un loc rece și uscat, departe de căldură și umiditate.
Când este păstrat corect, zahărul de caster din punct de vedere tehnic nu se strică niciodată. Cu toate acestea, este recomandat să fie aruncat după doi ani.
De unde cumpărați zahăr de roabă?
Dacă sunteți în Marea Britanie, Australia sau Noua Zeelandă, veți găsi zahăr de copt în culoarul de copt al oricărui supermarket sau magazin alimentar.
Este un zahăr foarte obișnuit și popular pentru prăjituri, prăjituri și deserturi și este ieftin de cumpărat.
Cu toate acestea, în SUA, poate fi mai dificil să cumpărați zahăr de roabă și este posibil să fie nevoie să vizitați un magazin specializat de produse alimentare sau consumabile de coacere.
În mod alternativ, puteți comanda Sugar Caster online sau vă puteți face singur (consultați rețeta de mai jos).
Întrucât nu este la fel de ușor disponibil, costul zahărului de caster în SUA este mai mare decât în Australia, NZ și Marea Britanie.
Cum se numește zahărul caster în Statele Unite?
În SUA, zahărul caster este cel mai frecvent cunoscut sub numele de zahăr superfine. Este un ingredient comun în multe rețete americane.
Există un înlocuitor de zahăr caster?
Cel mai bun substitut pentru zahărul caster este să -ți faci propriul zahăr de casă de casă. Parcurgeți cardul de rețetă de mai jos pentru a afla cum să vă faceți propriul zahăr.
De ce se folosește zahărul caster în rețetele de coacere?
Zahărul caster este un zahăr popular pentru coacere, deoarece textura fină înseamnă că se dizolvă atunci când este amestecat cu alte ingrediente.
De exemplu, atunci când untul și zahărul cu unt și casterul sunt creme împreună pentru o rețetă de prăjituri, zahărul de roată se va dizolva în amestecul cremos de unt, rezultând prăjituri perfect crocante, dulci.
De ce zahărul meu de coajă are bulgări în el?
Dacă zahărul tău are bulgări mici în el, acesta a fost expus la apă sau umiditate.
Zahărul de coajă este încă în regulă de utilizat – pur și simplu îndepărtați grilele mici și aruncați.
Cum are gust zahărul caster?
Zahărul caster are un gust dulce, la fel ca zahărul alb. Cu toate acestea, are o textură mai fină decât zahărul alb obișnuit. Când o cantitate mică de zahăr de caster este așezată pe limbă, acesta se dizolvă ușor.
Din ce este făcut zahărul de roabă?
Zahărul caster este obținut din zahăr granulat care a fost procesat sau pulverizat la o textură mai fină.
Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Cum se face zahăr
Faceți -vă propriul zahăr de casă în doar 2 minute folosind zahăr granulat și un procesor alimentar.
5 din 12 voturi
Ac
Rata
Curs: dulce
Bucătărie: Coacere Timp total: 2 minute minute
Timp de pregătire: 2 minute minute
Porții: 1 servi
Calorii: 916kcal
Autor: Lucy – Bake Play SmileIngrediente
Instrucţiuni
Note
Note și sfaturi despre rețetă
Echipament – Utilizați un procesor alimentar, un blender sau Thermomix
Zahărul granulat este, de asemenea, cunoscut sub numele de zahăr brut.
Textura zahărului de roată ar trebui să fie mai fină decât zahărul granulat, dar nu la fel de fin ca zahărul pudră.
Depozitați într -un recipient etanș într -un loc uscat și rece până la 2 ani.
Nutriţie
Calorii: 916kcal | Carbohidrați: 237g | Sodiu: 2Mg | Potasiu: 5Mg | Zahăr: 236g | Calciu: 2Mg | Fier: 1Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) zahăr caster