Rețetă pentru ceai de cannabis (marijuana), este o băutură calmantă făcută prin infuzarea mugurilor de cannabis mărunțiți în apă fierbinte.
Când este consumată, băutura eliberează THC în corpul tău și îți oferă o senzație de relaxare, perfectă pentru ameliorarea durerii sau stresului.
Ceaiul de marijuana poate avea o serie de beneficii pentru sănătate, dar este important să rețineți că acestea pot varia în funcție de persoană și de doza consumată.
Unele persoane au raportat că ceaiul de marijuana îi ajută să se relaxeze și să reducă stresul, în timp ce alții l-au folosit pentru a trata dureri sau pentru a ameliora simptomele asociate cu afecțiuni precum artrita sau fibromialgia, boala Crohn, glaucomul și epilepsia.
De asemenea, ceaiul de marijuana poate fi utilizat pentru a trata tulburările digestive, cum ar fi greața sau vărsăturile.
Acesta poate avea, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la combaterea inflamației și a altor afecțiuni asociate cu inflamația cronică.
Cu toate acestea, trebuie să fiți atent cu doza de marijuana consumată, deoarece aceasta poate avea efecte secundare nedorite, cum ar fi anxietatea sau amețelile.
Important:
Concentrația de sare în unt trebuie să fie cât mai mică spre deloc.
Untul are un rol foarte important, pentru ca THC-ul din planta să fie eliberat în apă, el trebuie stimulat prin adăugarea untului, pentru ca THC-ul se atașează și iese din plantă doar când dă de grăsimea din unt, iar untul va fi folosit pentru a stimula altfel eliberarea lui în ceai.
De asemenea, important de știut este faptul că ceaiul de marijuana este mai puternic decât dacă ar fi consumat prin ardere.
Ingrediente ceai de cannabis (marijuana) :
Varianta 1 – simplă: Ceai de Cannabis:
Varianta 2 – Latte: Ceai de Cannabis:
Varianta 3 – din planta: Ceai de Cannabis:
Metoda 1 pentru ceai de cannabis (marijuana)
Cum să facem o reteta simpla pentru Ceai de Cannabis (Marijuana):
1.
1: Mărunțiți mugurii de marijuana. Separați tulpinile și (dacă cumva au) semințele; utilizați un râșnițător sau tăiați mugurii cu un cuțit ascuțit până când sunt măruntiți, dar nu complet pulbere.
2.
2: Amestecați mugurii cu unt. Puneți ambele ingrediente într-un bol și folosiți o lingură pentru a amesteca mugurii și untul, asigurându-vă că fiecare bucată este acoperită cu grasime. Doriți să acoperiți complet mugurii cu unt, dar să nu-i înmuiați prea mult; prea mult unt poate inhiba eliberarea THC-ului.
3.
3: Goliți un plic de ceai și umpleți-l cu amestecul de unt și marijuana. Folosiți o foarfecă pentru a tăia partea de sus a plicului, apoi goliti conținutul. Puneți marijuana măcinată și amestecată cu unt în plic și apoi apoi legati cu un șnur/ață de cusut plicul pentru a preveni scurgerea conținutului.
4.
4: Adăugați apă într-un vas și lăsați-o să fiarbă ușor pe aragaz. Turnați apa într-un vas mic și încălziți-l la foc mediu-mare, astfel încât să ajungă la un punct de fierbere ușoară, dar nu să fiarbă în clocote mari.
5.
5: Lasăți plicul de ceai să fiarbă în apa fierbinte timp de 30 de minute. Reduceți căldura dacă amestecul începe să fiarbă în clocote mari. Dacă nivelul apei scade prea mult, adăugați puțină apă pentru a preveni evaporarea completă.
6.
6: Luați vasul de pe foc și scoateți plicul de ceai. Ceaiul de marijuana va fi foarte fierbinte, deci fiți atenți și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute. Dacă doriți ceai aromatizat, adăugați încă un plic de ceai la alegere în ultimele trei minute de fierbere.
7.
7: Amestecați zahărul sau mierea după gust, apoi savurați. Ca și în cazul majorității produselor pe bază de marijuana consumate oral, ceaiul are nevoie de 45-60 de minute pentru a avea efectul maxim.
Metoda a 2-a pentru ceai de cannabis (marijuana)
Ceai de Cannabis (Marijuana) Latte
1.
1: Măcinați mugurii de marijuana. Dacă este necesar, separați tulpinile și semințele, apoi folosiți un tocător sau un cuțit bine ascuțit pentru a mărunți mugurii până când aceștia sunt fin tocați, dar nu complet pulbere.
2.
2: Amestecați marijuana, laptele, untul și vanilia. Puneți ingredientele într-un blender și amestecați-le până când compoziția devine complet netedă.
3.
3: Lăsați amestecul să stea timp de o oră. Aceasta îi oferă aromei ocazia să se amestece bine.
4.
4: Adăugați apa și lăsați amestecul să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute. Monitorizați atent vasul pentru a vă asigura că nu începe să fiarbă sau să se evapore complet. Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține nivelul lichidului constant.
5.
5: Luați vasul de pe foc și adăugați plicul de ceai cu aroma dvs. preferată. Lăsați să se infuzeze timp de cinci minute. În acest timp, ceaiul va începe să se răcească.
6.
6: Treceți amestecul printr-o sită fină. Plasați sita (sau o bucată de tifon) peste o ciotolă și turnați ceaiul prin ea pentru a îndepărta bucățile mici de muguri. Puteți sări peste acest pas dacă nu vă deranjează textura acestora.
7.
7: Toarnă ceaiul într-o cană și savurează-l. Amestecă zahăr și mai mult lapte, în funcție de gust. Pentru o băutură suplimentar deosebită, adaugă o lingură de frișcă, pe care să o presari cu scorțișoară.
Metoda a 3-a pentru ceai de cannabis (marijuana)
Ceai de Cannabis (Marijuana) din plante
1.
1: Macați bobocii de marijuana. Separă tulpinile și semințele dacă este necesar și utilizează un râșniță sau taie bobocii cu un cuțit ascuțit până când sunt mărunțiți fin, dar nu complet pulverizați.
2.
2: Scoateti continutul unui plic de ceai si umpleti-l cu marijuana. Folositi foarfeca pentru a taia partea de sus a plicului, apoi goliti continutul. Puneti marijuana macinata in plic si pliati-l de mai multe ori pentru a pastra marijuana in interiorul lui.
3.
3: Pune punga de ceai într-un ceașcă de cafea. Adaugă o a doua pungă de ceai obișnuit dacă vrei să îmbunătățești gustul.
4.
4: Fierbe o cană de apă fierbinte. Poți face acest lucru fie pe aragaz, fie în cuptorul cu microunde.
5.
5: Toarna apa in cana si lasa ceaiul sa se infuzeze timp de trei pana la cinci minute. Cu cat infuzarea dureaza mai mult, cu atat aroma ceaiului va fi mai intensa.
6: Înlătură plicurile de ceai și bea ceaiul. Amestecă zahăr, miere sau lapte, după gust.