Chec de post cu cacao – Retete dulciuri de post
Astazi am pentru voi o reteta de chec de post cu cacao, simpla si delicioasa.
Checul are o consistenta usor umeda si se pastreaza de minune, intr-un recipient inchis ermetic, pentru 3-4 zile. Il fac foarte des, atat in varianta de post, cat si de dulce (inlocuim laptele de soia cu lapte de vaca daca vrem un chec de dulce).
Pentru micul dejun este excelent acest chec si daca va doriti sa aiba un gust cu adevarat special, folositi ulei de cocos, nu de floarea soarelui.
Eu l-am facut si cu ulei de floarea soarelui sau ulei de arahide si este delicios, dar cu ulei de cocos este o nebunie.
Chec de post cu cacao – Ingrediente (forma rotunda cu gaura 24 cm Ø)
Chec de post cu cacao – Mod de preparare
Pofta buna!
Vezi si » reteta de chec pufos cu rahat (reteta clasica, cu oua)