Choux sarate aperitiv cu crema de ton, castraveti murati si maioneza. Aperitiv cu ton pentru masa de Pasti. Preparare pas cu pas aluat de choux sarate.
Ador choux-urile! Ani de zile le aveam pe masa de sarbatori in casa alor mei, de obicei umplute cu crema de ciocolata si frisca, dar si sarate, cu crema de peste, pate de ficat de pui de casa (vezi aici reteta de pate de ficat de pui) sau salata de icre (vezi aici reteta)
Anul acesta, de Pasti, voi face aceste delicioase choux-uri umplute cu crema de ton si castraveti. Sunt atat de bune! Pentru umplutura am folosit o conserva de ton file Lotka in suc propriu. Produsele Lotka sunt versatile, pot fi utilizate in diverse combinatii si mancaruri, avand un continut bogat in Omega 3, vitamine si minerale.
Aluatul pentru choux este foarte simplu de facut. Trebuie insa sa fim atenti la toti pasii pentru prepararea corecta a acestor mici gogosi cu aluat oparit.
Haideti sa vedem cum se prepara aceste gogosele delicioase, iar daca va hotarati sa le faceti de Pasti, va garantez ca vor fi apreciate de toata familia.
Choux sarate aperitiv – Ingrediente (25 de coji de choux)
Crema de ton cu castraveti murati – Ingrediente
Coji de choux – Preparare pas cu pas
Puteti folosi cojile de choux atat pentru umpluturi sarate, cat si dulci.
Cum se coc cojile de choux?
Crema de ton cu castraveti murati – Preparare pas cu pas
Cum se umplu cojile de choux sarate aperitiv ?
Pofta buna! Sunt delicioase aceste gogosele cu pasta de ton.