Ciorba de burta gustoasa ca la restaurant
5 (2)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Ciorba de burta gustoasa ca la restaurant

Ciorba de burta gustoasa ca la restaurant, este una dintre cele mai apreciate si mai cautate mancaruri in Romania, fiind prezentata de multe ori ca un fel de mancare specific restaurantelor.

Aceasta reteta traditionala este perfecta pentru a-ti incanta papilele gustative si pentru a impresiona oaspetii. Ciorba de burta este un fel de mancare care necesita putina rabdare si timp, insa cu siguranta va fi o incantare pentru orice fan al bucatariei romanesti.

Preparata din burta de vita fiarta in prealabil, ciorba capata un gust unic si o textura catifelata, care se imbina perfect cu legumele si condimentele folosite in reteta. Gustul intens si bogat al ciorbei este dat de condimentele precum piperul boabe si macinat, frunzele de dafin, dar si de aroma specifica data de usturoiul si ceapa prajite.

Pentru a-i da un gust aparte, se foloseste si otetul, iar pentru a-i conferi consistenta, se adauga o combinatie de galbenusuri, smantana si faina. In final, ciorba este servita fierbinte, garnisita cu o lingura de smantana si cateva frunze de patrunjel proaspat, iar alaturi de ea se pot servi si painea proaspata sau ardeleneasca.

ciorba de burta gustoasa ca la restaurant

Ingrediente ciorba de burta:

Mod de preparare ciorba de burta gustoasa ca la restaurant:

Se fierbe burta cu putina sare o foaie de dafin si ceapa o ora,in 2 litri de apa.

Se raceste burta si se taie fideluta.Apoi se pune in oala in zeama in care a fiert.

Ceapa si foaia de dafin se scot si se adauga usturoiul zdrobit,cateva boabe piper.



Se fierbe burta cu usturoiul cam 10 min,apoi se trage de pe foc si se pun otetul si dressingul.

Mod preparare dressing pentru ciorba de burta gustoasa ca la restaurant:

Se amesteca galbenusurile cu smantana si faina.

Se tempereaza cu zeama de la ciorba si se toarna usor in ciorba amestecand cu polonicul.

Se mai fierbe inca 10 min si se adauga gogosarul si fata ciorbei: morcovul ras fin se caleste in ulei,apoi se pune in ciorba.

Se mai pune sare dupa gust si se serveste fierbinte cu ardei iute si un bol cu smantana.

ePoftă bună

Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]