Ciorba de miel
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Ciorba de miel0 (0)

Ciorba de miel cu verdeata de primavara

ciorba de miel detaliu

Inca din copilarie, in bucataria mamei, de Inaltare, se pregatea ciorba de miel cu cele mai bune si mai gustoase verdeturi de primvara. Am preluat si eu acest obicei, in fiecare an fac ciorbita cu carne de miel cu ocazia Inaltarii. Pe langa ciorba, vopsesc oua, fac friptura de miel si un cozonac cu nuca.

In ciorba eu pun doar verdeata de primavara (macris, ceapa verde, leustean, loboda). Nu pun ardei grasi, morcovi, telina, radacina patrunjel, pentru ca aceste legume acopera minunatia de gust a acestei ciorbe cu miel. Mami ii spune ciorba tinereasca, probabil din cauza ca verdeturile sunt fragede, proaspete, pline de gust si sanatate.

Am acrit-o cu bors, iar dupa ce am terminat fierberea, am dres-o cu smantana si galbenusuri, acest amestec imbogateste gustul si aspectul borsului de miel. Pentru ca ciorba de miel cu macris are deja un gust acrisor, datorita macrisului, nu o sa punem foarte mult bors.

Ce bucati de carne de miel sunt bune pentru ciorba?

Eu folosesc intotdeauna capul, coada si gatul de miel. Sunt excelente pentru aceasta reteta de ciorba. Pastrez coastele de miel pentru stufat sau mancare cu marar (o sa postez curand si aceste doua minunate retete). Carnea de miel fierbe rapid, nu uitam ca mielul este un animal tanar, deci timpul de fierbere este de 40-45 minute.

Cu aceasta reteta ne vom simti maine, de Inaltare, mai aproape de cei dragi. Va recomand cu drag sa o incercati.

Ciorba de miel – Ingrediente

Ingrediente liezon pentru bors de miel

Ciorbita cu carne de miel si verdeata de primavara – Preparare

ciorba de miel fierbere

ciorba de miel fierbere

bors de miel cu legume

bors de miel cu legume



ciorbita miel cu verdeata

Cum se drege ciorba cu smantana si galbenusuri (liezon)

ciorbita miel cu verdeata

Pofta buna!

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]