Ciorba de perisoare simpla
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Ciorba de perisoare simpla0 (0)

Vara, iarna, primavara sau toamna oricand si de fiecare data cand ai pofta poti sa prepari o ciorba gustoasa dupa reteta de mai jos. Pentru ciorba de perisoare se poate utiliza atat carne de porc, cat si de vita sau pui, sau carora le place pot sa amestece vita cu porc. In reteta de mai jos orezul se pune in perisoare, insa am vazut si gospodine care pun orezul separat in ciorba si lasa perisoarele facute doar din carne sau eventual carne cu ceapa tocata marunt. 

Ciorba de perisoare nu e traditionala romaneasca daca nu o acrim si cu putina zeama de lamaie, zeama de varza, corcuduse sau ce va mai da prin cap ca si ingredient care sa acreasca supele, merge chiar si borsul magic de cumparat sau bors la sticla gata facut.

Cand se serveste se poate pune langa si putina smantana, cam asa se serveste prin moldova din ce am vazut si neaparat un ardei iute proaspat, merge si cel de la borcan in otet, insa cel verde e mai aromat.

ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare

Timp de pregatire: 30minTimp de gatire: 60 minTimp Total: 90minNumar portii: 4-6 portiiGrad de dificultate: usor

Ingrediente ciorba de perisoare:

Mod de preparare ciorba de perisoare:

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]