Ciorba radauteana traditionala cu pui
5 (5)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс Обучение
Форекс обучение

Acasă » reteta » Ciorba radauteana traditionala cu pui

Ciorba radauteana traditionala cu pui din zona Moldovei, cunoscuta pentru gustul sau delicios si aroma intensa.

Aceasta ciorba bogata si cremoasa este facuta dintr-un pui de casa, care este gatit lent intr-un amestec de legume aromatice si condimente.

Pentru a da un gust deosebit, se adauga o cantitate generoasa de smantana si galbenusuri, care ajuta la obtinerea texturii cremoase si la imbunatatirea gustului. Telina, morcovii si patrunjelul sunt ingredientele cheie ale acestei retete, care ofera o aroma proaspata si distincta. Usturoiul si otetul sunt adaugate pentru a echilibra gustul si a adauga o nota de aciditate.

Aceasta ciorba este potrivita pentru orice ocazie si este garantat sa satisfaca pofta oricui.

ciorba radauteana traditionala cu pui

Ingrediente ciorba radauteana

Mod preparare ciorba radauteana

Cureti legumele si puiul si le pui sa fiarba împreuna.

Iei spuma care se formeaza.

Cand sunt fierte, scoti din zeama atat legumele, cat si puiul.



Strecori zeama ramasa si o pui din nou la fiert.

Tai pieptul de pui fasii si il lasi deoparte.

Bati bine smantana si o amesteci cu galbenusurile.

Adaugi 2-3 linguri de supa fierbinte si amesteci usor, ca sa nu se branzeasca, apoi le torni in oala, amestecand continuu.

Este foarte important ca smantana sa fie destul de grasa, astfel incat, cand o adaugi în oala , sa nu se taie si sa strici tot aspectul ciorbei.

Adaugi otet dupa gust, iar daca este necesar, poti adauga si usturoi.

Condimentezi cu sare si piper, pui fasiile de piept de pui si lasi sa mai dea in 2-3 clocote.

Daca vrei, poti adauga patrunjel verde tocat marunt.

Servesti ciorba fierbinte, eventual cu ardei iute.

La masa , poti aduce ciorba insotita de smantana si otet, pentru ca fiecare sa o dreaga dupa bunul plac.



ePoftă bună la ciorba radauteana

Votează această rețetă
[Total votanți: 5 Nota medie: 5]