Crap la cuptor in sos de rosii
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Crap la cuptor in sos de rosii0 (0)

Una dintre cele mai cunoscute moduri in care poti sa prepari pestele, insa nu neaparat cel mai usor. Am intalnit pe multi care au cumparat crap din supermarket sau de la pescarii si care s-au plans ca este prea gras si nu-l pot gatii. In primul rand daca pestele are peste 4-5 kg sfatul meu cel mai bine il pregatiti la gratar, astfel grasimea o sa topeasca si o sa devina crocanta. Daca are sub 4-5 kg atunci merge prajit in ulei cu malai si faina sau la cuptor cu putin sos de rosii.

Eu am avut niste ciortanei pe la 600 de g, prinsi in una din desele mele partide la pescuit. Si acestia au grasime insa chiar daca se prepara la cuptor exista un mic truc prin care grasimea se poate topii foarte usor. Bagati pestele la cuptor in tava doar cu condimente fara vin sau altceva, astfel la inceput aceasta o sa se coaca in sucul propriu pana se topeste grasimea si ulterior adaugati vinul sau sucul de rosii. Vedeti mai jos exact pasii retetei.

crap la cuptor cu rosii

friptura de peste crap

Ingrediente crap cu rosii la cuptor:

Mod preparare crap in suc de rosii:

I. Pestele se spala bine apoi se pune pe un prosop de bucatarie la uscat. Se sareaza bine pe toate partile si se lasa asa cam 30 de min sa ia carnea sare. Se pune apoi intr-o tava cu hartie de de copt, se condimenteaza cu piper si cimbru si se da la cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de min.

peste gata de cuptor

II. Se scoate se adauiga rosiile in bulion, pasta de tomate si vinul, usturoiu tocat marunt si 2-3 felii de lamaie si se pune iar la cuptor cam 30 de min sa scada frumos sucul. Se scoate si se serveste simplu cu lamaie langa sau mamaliguta.

friptura de crap

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]