Dovlecei pane
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Dovlecei pane5 (1)

Ingrediente:

Mod de preparare:

      Spală dovleceii, taie-le capetele şi feliază-i. Îi poţi lasa cu coajă sau îi poţi curata, în funcţie de preferinţe.

      Amestecă într-un bol făină, muştarul, sarea, piperul şi apa, până când compoziţia se omogenizează.

     Trece feliile de dovlecel prin mix şi pune-le la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.

     Întoarce bucăţile de pe-o parte pe cealaltă, astfel încât să se prăjească uniform.

     Când culoarea lor s-a schimbat complet, devenind aurie, îi poţi scoate din tigaie şi îi poţi pune pe o farfurie pe servetele absorbante.

      Dovleceii pane de post se servesc cu usturoi pisat şi cu mărar proaspăt tocat sau cu iaurt vegetal (smantana vrgetala) .

                              Pofta buna !

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]