Drob de miel in aluat foietaj
5 (2)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс Обучение
Форекс обучение

Acasă » reteta » Drob de miel in aluat foietaj5 (2)

Drob de miel traditional in foietaj, reteta de Pasti

drob de miel in aluat foietaj detaliu
Drob de miel in aluat foietaj, reteta traditionala cu organe de miel si verdeata

De cate ori fac drob de miel, ma intorc cu gandul in bucataria calda a mamei mele. Nu exista Paste fara drob de miel. Mami il aseza pe masa de sarbatoare pe un platou, cu ridichi si ceapa verde alaturi, si imediat dupa ce ciocneam ouale rosii, drobul era primul aperitiv pe care il gustam cu o pofta de nedescris.

Drobul de miel al mamei mele era cel traditional, copt in prapure, multi ani l-am facut si eu asa, dar, iata ca nu gasesc mereu prapure de miel si atunci, ca sa ma apropii cat mai mult de reteta traditionala de drob din copilarie, folosesc aluatul foietaj.

Umplutura de drob cu organe fierte si tocate este cea din copilarie, din bucataria mamei, cu multe verdeturi de primavara si cu oua proaspete de tara. Ingredientele cheie pentru reteta drobului de Pasti sunt ceapa si usturoiul verde, mararul si patrunjelul de primavara. Acestea dau un gust minunat drobului si il ajuta sa isi pastreze suculenta.

Pe langa verdeturile de primavara si ouale proaspete, drobul meu are un gust inedit datorita amestecului de asezonare pentru drob Savori Romanesti de la prietenii mei de la Kotanyi si al piperului mozaic boabe tot de la ei.

Amestecul de asezonare pentru drob Kotanyi contine ingrediente naturale: sare iodata, usturoi, mustar, piper, coriandru, cimbru si ghimbir. Acest mix de condimente a dat drobului de miel un gust absolut minunat!

Fierbere organe de miel pentru drob

Drob de miel in aluat foietaj – Ingrediente

drob de miel in aluat foietaj (preparare pas cu pas)

Mod de preparare drob de miel in aluat foietaj – Reteta text

Dupa ce drobul de miel s-a racit, il scoatem din forma, il feliem si il servim cu pofta. Paste fericit va doresc!

drob-miel-aluat-foietaj-traditional

Va invit sa incercati si retetele de Drob de miel fara prapure si Drob de miel cu verdeata.

Iata ca de Pasti am si o surpriza frumoasa pentru voi! Impreuna cu prietenii de la Kotanyi, va invitam la un concurs cu premii mai mult decat minunate! Daca va place culoarea rosie si sunteti fani Kitchen Aid, sigur va doriti in bucatarie un astfel de aparat electrocasnic.

Premiile constau in 3 electrocasnice Kitchen Aid + 3 cutii cu produse Kotanyi!

Premiul 1 – Mixer de bucatarie Kitchen Aid Artisan de 4,8L ( model 125), culoare rosie + un pachet condimente Kotanyi (5 plicuri Savori Romanesti: Miel, Sarmale, Chiftele, Cartofi prăjiți și 4 plicuri Amestec de asezonare fără sare Veggy: Classic, Exotic, Hot&Spicy și Sweet.



kitche-aid-finale2

Premiul 2 – Robot de bucatarie 2.1L, Empire Red + un pachet condimente Kotanyi (5 plicuri Savori Romanesti: Miel, Sarmale, Chiftele, Cartofi prăjiți și 4 plicuri Amestec de asezonare fără sare Veggy: Classic, Exotic, Hot&Spicy și Sweet.

kitche-aid-finale0

Premiul 3 – Toaster 2 sloturi 1100W, Empire Red + un pachet condimente Kotanyi (5 plicuri Savori Romanesti: Miel, Sarmale, Chiftele, Cartofi prăjiți și 4 plicuri Amestec de asezonare fără sare Veggy: Classic, Exotic, Hot&Spicy și Sweet.

kitche-aid-finale1

Ce aveti de facut pentru aceste premii minunate?

Perioada desfasurare concurs Kotanyi si Laura Adamache

Regulamentul complet si oficial al concursului se poate consulta AICI.

Va doresc mult succes si va astept cu drag sa participati la acest frumos concurs!


Hristos a Inviat! Dragilor, sper ca ati petrecut sarbatorile in liniste si belsug. Astazi am extras fericitii castigatori ai concursului organizat impreuna cu prietenii de la @Kotanyi.Asadar, castigatorii care vor primi in bucatarie un minunat aparat electrocasnic Kitchen Aid, sunt:

1️⃣ Dana Lazanu – Mixer de bucatarie Kitchen Aid Artisan de 4,8L (model 125), culoare rosie + un pachet condimente Kotanyi (5 plicuri Savori Romanesti: Miel, Sarmale, Chiftele, Cartofi prăjiți și 4 plicuri Amestec de asezonare fără sare Veggy: Classic, Exotic, Hot&Spicy și Sweet.

immagine castigator robot 1



2️⃣ Tatar Simona si Romi – Robot de bucatarie 2.1L, Empire Red + un pachet condimente Kotanyi (5 plicuri Savori Romanesti: Miel, Sarmale, Chiftele, Cartofi prăjiți și 4 plicuri Amestec de asezonare fără sare Veggy: Classic, Exotic, Hot&Spicy și Sweet.

immagine buna robot 2jpg3️⃣ Ildi Rosca – Toaster 2 sloturi 1100W, Empire Red + un pachet condimente Kotanyi (5 plicuri Savori Romanesti: Miel, Sarmale, Chiftele, Cartofi prăjiți și 4 plicuri Amestec de asezonare fără sare Veggy: Classic, Exotic, Hot&Spicy și Sweet.

castigatorprajitor paine 1Felicitari castigatorilor! Asteptam datele voastre (nume complet, numar de telefon si adresa de livrare) pe adresa de email: www.lauraadamache

Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]