Faimoasa rețetă de prăjituri Super Easy 3 Ingredient Shortbread
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober Living
Sober living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Faimoasa rețetă de prăjituri Super Easy 3 Ingredient Shortbread


o grămadă de stele cu pâine scurtă praf cu zahăr glazurat.

Celebrul 3 rețete de 3 ingrediente de ingredient este cea mai ușoară topire în gură, pe care o veți face vreodată … Tot ce aveți nevoie este unt, făină simplă și zahăr glazurat!

Pregătirea aluatului de cookie -uri pentru aceste prăjituri clasice cu pâine scurtă durează doar minute și este o activitate excelentă pentru copii să se implice și pentru care să se implice!

Faimoasa rețetă de prăjituri Super Easy 3 Ingredient Shortbread0 (0)

În timp ce acest 3 ingredient scurt este cel mai cunoscut pentru a fi copt în prăjituri dulci de Crăciun, este o rețetă simplă care poate fi savurată în orice moment al anului!

Indiferent dacă coaceți de Crăciun sau pur și simplu umpleți cookie -ul sau cutia de prânz a micuțului dvs., această rețetă de pâine scurtă este perfectă.

o grămadă de prăjituri cu șuruburi de crăciun în formă de stea cu praf cu zahăr glazurat. o grămadă de prăjituri cu șuruburi de crăciun în formă de stea cu praf cu zahăr glazurat.

De ce o să iubești faimoasa rețetă de 3 ingrediente

În afară de faptul evident că aceste texturi crude, cookie -uri de casă de casă sunt făcute din doar 3 ingrediente, iată câteva motive pentru care vor deveni favorite în casa ta:

  • fără ouă – Rețeta mea de pâine scurtă nu conține absolut niciun ou, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru cei cu alergii la ou.
  • Gustul tradițional-Textura clasică topită în gura cățelită și o aromă dulce subtilă este exact ceea ce obțineți cu această rețetă!
  • Nu este nevoie de făină de orez – Majoritatea rețetelor tradiționale de pâine scurtă folosesc făină de orez, dar rețeta mea folosește făină simplă.

Ce ai nevoie

Dacă ești Căutând cea mai ușoară și mai de bază rețetă de pâine scurtă (care încă se topește în gură și are un gust AMAZing), aceasta este rețeta pentru tine!

Tot ce ai nevoie este 3 ingrediente simple:

Notă: Vă rugăm să derulați pe cardul de rețete complete din partea de jos pentru cantități de ingredient și metodă

ingredientele pentru 3 ingrediente scurte - făină simplă, zahăr și unt. ingredientele pentru 3 ingrediente scurte - făină simplă, zahăr și unt.

  • Unt – puteți folosi fie unt sărat, fie nesaltat în această rețetă. Este important să vă asigurați că utilizați untul de temperatură a camerei, astfel încât să se bate cu ușurință atunci când este amestecat cu un mixer de mână sau un mixer de suport cu un atașament de paletă.
  • făină simplă – cunoscută și sub denumirea de făină de toate scopurile.
  • Zahăr de gheață – cunoscut și sub denumirea de zahăr de cofetărie sau zahăr pudră. Utilizarea zahărului de gheață, mai degrabă decât zahărul de roabă vă va oferi cele mai bune prăjituri cu buttery.

….. 1 … 2 … 3 …. atât de ușor!

Echipament necesar

Pentru a face această rețetă clasică de pâine scurtă, veți avea nevoie:



  • bol mare – pentru amestecarea ingredientelor
  • sită – pentru cernerea ingredientelor uscate
  • Mixer de mână, mixer de suport, mixer electric, procesor alimentar sau Thermomix – pentru a bate untul și a combina ingredientele
  • Tăvi de copt plate sau foi de prăjituri căptușite cu hârtie pergament pentru a -ți așeza prăjiturile cu pâine scurtă. În mod alternativ, pentru o pâine scurtă scoțiană mai tradițională, vă puteți coace amestecul într -o tigaie pătrată sau o tigaie de tort și tăiați în degetele de pâine scurtă odată răcite.

Cum se face scurtă cu 3 ingrediente

În doar câțiva pași simpli și mai puțin de 10 minute, veți avea aluatul perfect de pâine scurtă. Acesta este modalitatea ușoară de a face Shortbread!

Notă: Vă rugăm să derulați pe cardul de rețete complete din partea de jos pentru cantități de ingredient și metodă

Pasul 1 – Bateți untul

Bateți untul până este palid și cremos. Pentru acest pas, puteți utiliza bătăi de mână, un mixer de suport sau un Thermomix.

bătăi electrice de mână amestecând untul într-un bol. bătăi electrice de mână amestecând untul într-un bol.

unt crem într -un bol de amestecare. unt crem într -un bol de amestecare.

Pasul 2 – Adăugați ingredientele uscate

Adăugați încet în zahărul de gheață cernut și bateți.

Adăugați făina simplă cernută și amestecați cu bătăile la nivel scăzut.

Sfat: pentru cel mai bun rezultat, asigurați -vă că vă asigurați făina și zahărul cu gheață înainte de a utiliza.

scurtă pâine din 3 ingrediente într -un bol de amestecare pe o bancă de marmură. scurtă pâine din 3 ingrediente într -un bol de amestecare pe o bancă de marmură.

amestec cu cremă scurtă într -un bol de amestecare. amestec cu cremă scurtă într -un bol de amestecare.

Pasul 3 – frământați -vă într -o minge și frison

Frământați ușor și rotiți aluatul moale într -o bilă.



Înfășurați în folie de plastic și răcoriți în frigider timp de cel puțin 30 de minute.

Pasul 4 – Tăiați în forme și coacere

Rotiți aluatul pe o placă sau o bancă înflorită folosind un știft.

Tăiați în forme folosind tăieturi de prăjituri sau un cuțit ascuțit și așezați pe o tavă de copt, căptușită cu pergament.

Se coace 12-15 minute sau până se rumenesc ușor.

*Vă rugăm să rețineți că timpul de coacere poate varia ușor în funcție de cuptorul dvs. individual și de dimensiunea cookie -urilor cu pâine scurtă.

Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute înainte de a transfera într -un suport de sârmă pentru a se răci complet.

Odată răcit, depozitați cookie -urile dvs. perfecte într -un recipient etanș la temperatura camerei timp de 1 săptămână.

o grămadă de prăjituri în formă de stea scurtă presărată cu zahăr cu gheață. o grămadă de prăjituri în formă de stea scurtă presărată cu zahăr cu gheață.

Sfaturi pentru realizarea de pâine scurtă:

  • Cerneti zahărul glazic si făina simplă – acest lucru asigură aluatul dvs. fără forfetare si perfect combinat.
  • Folosiți unt la temperatură de cameră
  • Nu suprasolicitați aluatul – pur și simplu amestecați până când este combinat.
  • Recuperați aluatul înainte de gătit – acest lucru asigură că cookie -urile își păstrează forma atunci când sunt coapte.
  • Nu depășiți purtarea scurtă – odată gătită, ar trebui să aibă doar o tentă ușoară de culoare aurie. Cookie -urile se vor consolida ușor pe măsură ce se răcesc.

o stea cu pâine scurtă pe o farfurie neagră și aurie presărată cu zahăr cu gheață. o stea cu pâine scurtă pe o farfurie neagră și aurie presărată cu zahăr cu gheață.

Cum să stocați scurtcircuitul

Odată răcite, prăjiturile coapte pot fi depozitate într -un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.

Înghețarea aluatului de pâine scurtă

Aluatul cu pâine scurtă necoapte poate fi rulat într -o bilă, învelit în folie de plastic și înghețat până la 1 lună.



Lăsați să decongelați la frigider înainte de a utiliza.

Întrebări frecvente despre rețetă

Este zahărul cu gheață la fel ca zahărul pudră?

Da, este! Aici, în Australia, este cunoscut sub numele de zahăr înghețat, dar în alte părți ale lumii, este denumit zahăr sau zahăr pudră de cofetărie.

Cât durează biscuiții cu pâine scurtă?

Biscuiții cu pâine scurtă pot fi depozitate la temperatura camerei până la o săptămână. Vor dura mai mult decât atât, dar se vor înmuia în timp.

De unde știi când sunt gata biscuiții?

Cheia pentru biscuiții delicioși cu rază scurtă este să nu -i exagerați!
Pur și simplu coaceți până doar ușor auriu. Se vor consolida la răcire.
Dacă depășiți biscuiții, își vor pierde faimoasa textură crudă și topită în gură!

Poți face scurt timp înainte de timp?

Da! Pregătiți aluatul, rotiți -l într -o bilă (sau buștean), înfășurați -l în folie de plastic și înghețați -l până la o lună.
Decongelați în frigider (de preferință peste noapte) înainte de a utiliza.

De ce echipament am nevoie?

Pentru a pregăti aluatul, veți avea nevoie de un mixer de suport, de bătăi de mână sau de un Thermomix. De asemenea, veți avea nevoie de un cuptor pentru a coace prăjiturile.

Poți să faci o pâine scurtă fără făină de orez?

Absolut! Rețeta mea cu trei ingrediente de pâine scurtă este făcută din făină simplă, zahăr glazurat și unt-asta este!

Această rețetă poate fi folosită pentru a tăia formele din aluat?

Da! Această rețetă de pâine scurtă este perfectă pentru tăierea formelor de Crăciun!

Cookie -urile scurte sunt la fel ca prăjiturile cu zahăr?

Nu. Deși sunt similare, prăjiturile cu zahăr și prăjiturile cu pâine scurtă nu sunt aceleași. Cookie -urile cu zahăr rămân mai pline odată coapte și nu se răspândesc – făcându -le opțiunea perfectă pentru biscuiți pe care îi puteți gheața. Cookie -urile cu zahăr conțin și ou, în timp ce prăjiturile cu pâine scurtă nu. Puteți găsi rețeta mea de prăjituri cu zahăr aici.

Mai multe rețete de cadouri de Crăciun de casă

Noastre Shortbread cu trei ingredient face cadoul perfect de Crăciun!



Dacă sunteți în căutarea și mai multă inspirație de rețetă de Crăciun de casă, faceți clic aici pentru a vedea aceste delicioase cadouri de mâncare de Crăciun.

un colaj de rețete de casă pentru cadouri de crăciun.un colaj de rețete de casă pentru cadouri de crăciun.

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

rețeta noastră de 3 ingrediente de ingredient este cea mai ușoară pâine scurtă pe care o veți face vreodată ... tot ce aveți nevoie este unt, făină simplă și zahăr glazurat!rețeta noastră de 3 ingrediente de ingredient este cea mai ușoară pâine scurtă pe care o veți face vreodată ... tot ce aveți nevoie este unt, făină simplă și zahăr glazurat!

3 rețete de ingredient scurt

Celebrul 3 rețete de 3 ingrediente de ingredient este cea mai ușoară topire în gură, pe care o veți face vreodată … Tot ce aveți nevoie este unt, făină simplă și zahăr glazurat!

5 din 398 voturi


Ac
Rata

Curs: Cookie -uri

Bucătărie: occidental
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 15 minute

Timp de răcire: 30 minute

Timp total: 55 minute


Porții: 35 cookie -uri
Calorii: 123kcal
Autor: Lucy – Bake Play Smile

Ingrediente

Instrucţiuni

Metoda convențională

  1. Preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius (forțat de fan). Aliniați două tăvi mari de copt plate cu hârtie de copt și lăsați deoparte.
  2. Bateți untul într -un bol mare folosind un mixer electric pe mediu până la neted (aproximativ 30 de secunde).
    Adăugați încet zahărul de gheață și continuați să amestecați până când este bine combinat. Răzuiți părțile laterale ale bolului. Adăugați făina și amestecați cu viteză mică până la combinat (vă rugăm să rețineți că amestecul va fi crud în această etapă). Frământați ușor aluatul într -o minge (dar nu -l suprasolicitați) și așezați în frigider cel puțin 30 de minute pentru a se răcori. Se rostogolește până la ½-1 cm grosime. Folosiți tăietori de cookie -uri pentru a tăia formele de aluat. Așezați formele pe tăvile pregătite și coaceți timp de 12-15 minute sau până când este foarte ușor auriu (nu exagerați). Se lasă să se răcească pe tăvi timp de 10 minute înainte de a se transfera într -un suport de sârmă pentru a se răci complet.

Metoda Thermomix

  1. Preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius (forțat de fan). Aliniați două tăvi mari de copt plate cu hârtie de copt și lăsați deoparte.
  2. Puneți zahărul cu gheață în vasul Thermomix și amestecați timp de 10 secunde, viteza 8. Răzuiește laturile bolului și adăugați untul și făina simplă. Se amestecă timp de 10-15 secunde, viteza 6 și apoi timp de 1 minut la funcție de interval/frământare.
    Frământați ușor aluatul într -o minge (dar nu -l suprasolicitați) și așezați în frigider cel puțin 30 de minute pentru a se răcori. Rulați-vă la ½-1 CM Gândiți-vă și folosiți tăieturi de prăjituri pentru a tăia formele de aluat. Așezați formele pe tăvile pregătite și coaceți timp de 12-15 minute sau până când este foarte ușor auriu (nu exagerați). Se lasă să se răcească pe tăvi timp de 10 minute înainte de a se transfera într -un suport de sârmă pentru a se răci complet.

Note

Note de rețetă
Echipament – Puteți utiliza bătăi de mână, un mixer de suport sau un Thermomix pentru această rețetă.
Cernirea – Cernirea zahărului de gheață și făina simplă pentru a îndepărta orice bulgări.
Amestecare – Nu suprasolicitați aluatul, în schimb ar trebui să fie pliat ușor și apoi apăsat împreună.
Răcire – răcoriți aluatul înainte de a găti pentru a evita formele de răspândire atunci când sunt coapte.
Testarea cookie -urilor – nu depășiți cookie -urile cu pâine scurtă – ar trebui să aibă doar o tentă ușoară de culoare odată gătite.
Depozitare – odată răcite, prăjiturile cu pâine scurtă pot fi depozitate la temperatura camerei până la 1 săptămână. În mod alternativ, aluatul necoapte poate fi rulat într -o bilă, învelit în folie de plastic și înghețat până la 1 lună.

Nutriţie

Calorii: 123kcal | Carbohidrați: 12g | Proteină: 1g | Grăsime: 8g | Grăsime saturată: 5g | Colesterol: 21Mg | Sodiu: 70Mg | Potasiu: 14Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 4g | Vitamina A: 245Iu | Calciu: 4Mg | Fier: 0,5Mg

Ai încercat această rețetă?Menționează @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) 3 Ingredient Shortbread (T) Rețetă scurtă de pâine

Sari direct la secțiune

Rețete populare
Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]