Friptura de curcan la cuptor
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс Обучение
Форекс обучение

Acasă » reteta » Friptura de curcan la cuptor0 (0)

Friptura de curcan la cuptor, parca ceva de la americani nu? deosebita greu de gatit insa buna de te lingi pe degete. Recomanda pentru ocazii speciale, timpul de gatit ajunge aproape la 3 ore asa ca nu pot sa spun ca e o friptura pe care poti sa o faci in fiecare zi, in plus curcanul e foarte mare asa trebuie sa ai o familie foarte mare ca sa se consume tot dintr-o data.

Ca sa iasa bun si sa se fac in interior trebuie sa respecti toti pasii de mai jos, nu uita sa bagi unt pe sub pielea curcanului si sa-l acoperi cu folie de aluminiu, astfel incat in primele 2 ore carnea sa se faca a abur, apoi sper final dai la o parte folia si lasi curcanul asa sa se rumeneasca frumos. Ca sa nu se arda pielea trebuie cam din 15 in 15 minute trebuie sa iei zeama din tava si sa ungi curcanul. Se spune ca un curcan ar trebuii tinut cam 1 ora pe kg asa ca daca aveti un curcan de 4 kg, trebuie sa-l tineti la cuptor cel putin 4 ore.

Daca va ramane carne din friptura de curcan la cuptor, cu resturile puteti sa faceti chiftelute (data carnea prin masina de tocat carne, adaugat niste carto fiert, pesmet, ceapa, 2 oua si gata aluatul), sau un tarta aperitiv (bucatele de carne de curcan cu ou batut si putin cascaval, puse apoi in forme mici de tarta si date la cuptor).

friptura curcan reteta
Friptura curcan reteta

Ingrediente friptura de curcan la cuptor:

Mod preparare friptura de curcan la cuptor:

Pofta buna !

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]