Friptura de porc
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Friptura de porc

Există multiple modalități de a pregăti o friptură de porc. Poți sa-l prepari la tava cu sos, pe gratar cu carbuni, grill sau la cuptor. Pregătirea cărnii de porc este ușoară și în rețeta de mai jos veți găsi cea mai simplă metodă de a pregăti acest preparat, alături de cartofi și ierburi aromate.

Îmi place să condimentez mâncărurile, însă soția mea nu este prea încântată de această obișnuință a mea, motiv pentru care veți observa și două bucățele de cotlet de porc fără condimente în fotografiile de mai jos. În final, totuși, a gustat și din cele condimentate și mi-a spus că data viitoare să le condimentez pe toate.

De obicei, nu adaug o garnitură abundentă la fripturi, așa că de această dată am optat pentru un cartof simplu copt cu puțin unt și un mujdei de usturoi. Merge bine și cu piure sau, eventual, cu niște murături asortate sau gogoșari în oțet, în funcție de preferințele fiecăruia.

carne de porc

Ingrediente:

ingrediente friptura de porc

Mod preparare friptura de porc:

Cartofii de spala bine bine, se sterg cu un prosop si se baga la cuptor inveliti in folie de aluminiu.

carofi gata de cuptor

Cotletul de porc se taie in felii groase cam cat degetul mare.

cotlet de porc

Pe un fund de lemn se pune tarhonul, sarea, piperul si cimbrul si se amesteca bine.



condimente friptura

Fiecare felier de cotlet de porc se da bine prin acest amestec de condimente.

condimentare carne

Intr-o tigaie se incinge 100 ml ulei de masline si se prajesc bine pe ambele parti cotletele de porc la foc iute sa prinda o coloare aurie.

carne la prajit

carne prajita

Intr-un vas de yena se pune putin ulei de masline si se aseaza cotletele de porc.

friptura gata de cuptor

Se introduc in cuptor alaturi de cartofi si se tine aproximativ 30 de min la 180 de grade. Pentru cei carora va place carnea mai in sange recomand doar 15-20 de min.

friptura gata din cuptor



Cartofii sunt gata cand ii simtiti moi la atingere. Acest preparat se serveste simpla cu cartofi si un mujdei de usturoi cu putin unt pe deasupra cartofilor.

friptura de porc la cuptor

ePoftă bună!

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]