Friptura de vita la cuptor cu cartofi dulci
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober Living
Sober living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Friptura de vita la cuptor cu cartofi dulci5 (1)

De fiecare data incerc sa am o prezentare de inceput, sa povestesc putin despre cum am facut aceasta reteta si daca ar fi ceva important de mentionat, insa stiu ca nimeni nu citeste si majoritatea merg direct catre ingrediente si modul de preparare :). Reteta e simpla, trebuie doar sa respecti pasii de mai jos si ai sa faci o impresie buna de fiecare data.

friptura de vita la cuptor

cartofi dulci

Ingrediente friptura de vita la cuptor:

Mod preparare friptura de vita la cuptor

I. Se intinde pe un fund de lemn condimentele, sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce si se tavaleste carnea astfel incat sa prinda cat mai bine condimentele. Intr-i tigaie incinsa cu ulei se prajeste carnea de vita pe ambele parti astfel incat sa prinda o crusta frumoasa.

Intr-o tava de ceramica se pun cartofii taiati mai mari, se stropesc cu ulei de masline, apoi se condimenteaza cu rozmarin, sare, boia de ardei dulce si putin piper macinata si se amesteca bine sa prinda cat mai multe condimente. Se aseaza apoi muschiul de vita in centrul tavii.

firptura gata de cuptor

II. Se da carnea la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru aprox 40-45 de min. Eu am un cuptor electric cu incalzire de deasupra si am folosit functia de grill pentru 40 de min. Carnea trebuie sa se gateasca rapid astfel incat sa ramana frageda si suculenta in interior. Dupa ce s-a facut se scoate si se asa 10 min sa se odihneasca sa se patrunda cat mai bine aromele.

friptura din cuptor

III. Se feliaza in bucati cam cat degetul mic de groase si se servesc cu garnidtura de cartofi dulci. Se pune si putin sos din tava. Pentru cine doreste langa merge de minune o salata de sfecla rosie, sau o salata de cruditati.

friptura rapida de vita



friptura de vita

Simplu si gustor, pofta buna !

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]