Fursecuri de post cu banane si nuca de cocos – biscuiti fara gluten, fara zahar, fara ou
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober Living
Sober living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Fursecuri de post cu banane si nuca de cocos – biscuiti fara gluten, fara zahar, fara ou

Fursecuri de post cu banane si nuca de cocos – biscuiti fara gluten, fara zahar, fara ou: rețetă simplă de biscuiți acasă, preparați din doar două ingrediente: banane și fulgi de cocos. O alternativă delicioasă și sănătoasă la biscuiții tradiționali. Biscuiți fără zahăr, fără gluten și fără ou, potriviți și pentru post.

Biscuiții din piure de banane amestecat cu fulgi de nucă de cocos sunt o surpriză delicioasă pentru papilele gustative. Ei sunt mai fragezi și mai fini, aducând un plus de savoare și sănătate gustului de biscuiți. Aceștia sunt biscuiți nevinovați, fără adaos de zahăr și fară gluten, un desert minunat pentru oricine dorește să încerce o variantă sănătoasă de dulce.

Aceste fursecuri sunt ușor de pregătit și sunt ideale pentru copii, fiind bogate în fructe și fibre. Nu conțin grăsimi, zahăr sau făină, făcându-le potrivite pentru post sau pentru cei care urmează o dietă sănătoasă. Am adăugat o notă specială de arome, decorându-le cu câte o feliuță de coajă de portocală confiată.

Timpul de pregătire este extrem de scurt, doar 2-3 minute, iar cel de coacere este de aproximativ 12 minute. Astfel, în numai 15 minute, veți avea o tava plină de fursecuri sănătoase cu banane și fulgi de cocos, iar costul este surprinzător de accesibil, în jur de 5 lei pentru toate ingredientele necesare.

Timp de preparare: 3 minute

Timp de gatire: 12 minute

Timp Total: 15 minute

Ingrediente:



Imagine cu ingredientele

Mod de preparare fursecuri de post sau biscuiti dietetici

Primo tempo: am pus cuptorul la incins la 200 C (treapta inalta la cele cu gaz).

Am zdrobit bananele cu procesorul (blenderul sau cu furculita) si am inceput sa adaug fulgi de nuca de cocos pana am obtinut o pasta modelabila, nu foarte tare.

Am incorporat totul cu o spatula. Mi-au intrat 70 g de fulgi de cocos din cele 100 g pregatite. La reteta de am pus 100 g (era si albusul in ecuatie).



Portionare si modelare biscuiti de post (cookies) cu banane si cocos

Cu ajutorul unei linguri am portionat compozitia de fursecuri in mici gramajoare pe care le-am modelat cu mana in forma cilindrica (lungime cca. 5 cm). Mi-au iesit 10 bucati maricele (puteti scoate 12-15 ai mici). Am asezat cilindrii pe o tava asternuta cu hartie de copt si i-am apasat cu mana ca sa-i aplatizez.

Pe fiecare fursec am asezat cate o fasiuta de coaja de portocala confiata, productie proprie.

Coacere fursecuri cu banane si cocos – de post

Am introdus tava cu Fursecuri nevinovate de post in cuptorul incins la 200 C si le-am copt 12 minute. S-au aurit pe margini.

Fursecurile sunt gata! Sunt mai bune dupa ce se racoresc. Feliuta de coaja de portocala le-a dat o aroma suplimentara foarte placuta. Sunt moi si cremoase la interior.



Asa cum am spus si la inceput, aceste fursecuri sunt foarte potrivite pentru gustarile copiilor. Sper să încerați si voi această rețetă!

ePoftă bună!

De altfel vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]