Iahnie de fasole cu costita afumata
5 (2)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober Living
Sober living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Iahnie de fasole cu costita afumata

Preparați rapid o delicioasă iahnie de fasole cu costiță afumată în doar 30 de minute! Chiar pare incredibil, având în vedere că de obicei fasolea trebuie lăsată la înmuiat în apă sau fierberea sa în 2-3 ape. Totuși, rețeta de iahnie de fasole prezentată mai jos se bazează pe fasole boabe din conservă, ceea ce ne permite să obținem o mâncare gustoasă într-un timp mai scurt.

Eu ador fasolea ca aliment, fie că o prepar sub formă de fasole bătută sau ciorbă de fasole cu afumătură. De fiecare dată reușesc să obțin o mâncare gustoasă care îi place și soției mele, dar mai ales mie. Fasolea este o sursă excelentă de proteine pentru creșterea mușchilor, așa că o recomand tuturor, în special sportivilor. Totuși, nu trebuie să uităm de efectele adverse pe care le poate avea asupra flatulenței (hehe 😀 ).

Rețeta de iahnie de fasole prăjită de mai jos este rezultatul poftelor mele, deoarece uneori îmi vine dorința de o mâncare de fasole, dar fie trebuie să stau două ore să o fierb, fie trebuie să aștept peste noapte ca boabele să se înmoaie. Chiar dacă nu sunt mare fan al conservelor, a trebuit să recurg la această soluție pentru a-mi satisface papilele gustative și am reușit să pregătesc o iahnie de fasole în mai puțin de 30 de minute. Încercați și voi și aștept părerile voastre.

iahnie de fasole

Ingrediente iahnie de fasole cu costita afumata:

ingrediente iahnie de fasole

Mod preparare iahnie de fasole cu costita afumata:

Baconul se taie cubulete si se pune la prajit in tigaie cu 1 lingura de ulei. Dupa ce se rumeneste bine pe toate partile se scoate si se pune pe o farfurie.

bacon la prajit

In uleiul ramas in tigaie se caleste ceapa si ardeiul tocate marunt dupa preferinta julien sau cubulete.

legume la calit

Dupa ce s-au calit se adauga boabele de fasole din conserva, asta dupa ce le-ati scurs de zeama din conserva si le-ati clatit bine cu apa rece.



adaugare fasole boabe

Se adauga apoi sucul de rosii si usturoiul tocat marunt.

adugare suc de rosii

la gatit

Condimentati cu sare, piper, cimbru si oregano si tineti pe foc mic cam 8-10 minute timp in care amestecati usor de vreo 2-3 ori.

adaugare bacon

Spre final adaugati bacon-ul si arpagicul verde, mai tineti 1 minute pe foc si gata mancarea.

arpagic verde

ePoftă bună!

Dacă va plăcut această rețetă vă așteptăm cu părerile voastre pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.



Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]