Muschiulet de porc la tigaie
5 (6)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober Living
Sober living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Muschiulet de porc la tigaie

Mușchiulet de porc la tigaie, este o rețetă clasică și delicioasă, care pune în valoare gustul intens al cărnii de porc. Prin tehnica de gătire la tigaie, mușchiuletul de porc devine suculent, iar aromele se concentrează, oferind o experiență culinară deosebită. Combinând ingredientele simple și aromatice, acest preparat devine o opțiune perfectă pentru o cină specială sau o masă festivă.

Pentru a pregăti mușchiuletul de porc la tigaie, vei avea nevoie de câteva ingrediente cheie. Carnea de porc afumată adaugă o notă distinctă de fum, conferind preparatului o savoare deosebită. Legumele precum ceapa verde, usturoiul verde și ardeiul iute adaugă prospețime și o aromă intensă, completând perfect gustul cărnii. Roșiile cherry, în combinație cu pasta de ardei și pasta de tomate, aduc o dulceață subtilă și un gust echilibrat.

În procesul de gătire, mușchiuletul de porc se taie în rondele groase și se prăjește ușor în ulei de măsline, pentru a obține o crustă crocantă la exterior, păstrând suculența în interior. Apoi, se adaugă legumele tocate mărunt și se lasă să se călească până când devin ușor moi, eliberând aromele lor caracteristice. Pasta de ardei, pasta de tomate și roșiile cherry sunt apoi adăugate, împreună cu o cantitate potrivită de apă, creând un sos bogat și gustos.

La final, se completează preparatul cu mărarul verde, care adaugă o notă proaspătă și o aromă distinctivă. Mușchiuletul de porc la tigaie este apoi gata de servire, alături de garnituri sau salate care să completeze perfect experiența gustativă.

Cu o combinație perfectă de ingrediente și o tehnică simplă de preparare, acest preparat te va încânta cu savoarea și aromele sale autentice. Este o rețetă versatilă, potrivită atât pentru o masă de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale. Bucură-te de fiecare mușchiulet fraged și gustos, însoțit de savoarea legumelor și condimentelor, pentru o experiență culinară memorabilă.

Muschiulet de porc la tigaie

Ingrediente muschiulet la tigaie:

ingrediente

Mod preparare muschiulet de porc la tigaie:

Muschiul de porc se taie in rondele groase cam cat degetul mic si se prajeste usor in uleiul de masline.

muschiulet de porc feliat

Se adauga ceapa, ardeiul iute si usturoiul tocate marunt si se tin pe foc pana se inmoaie putin.



legume tocata

muschiulet si legume la calit

Se adauga pasta de ardei, pasta de tomate, rosiile cherry taiate in doua si o canuta de apa. Se lasa pe foc cam 10 minute timp in care se amesteca usor cu o lingura de lemn.

adaugare marar verde

Spre final rosiile cherry se apasa cu lingura de lemn sa-si lase sucul si se adauga marar verde tocat marunt.

Muschiulet de porc la tigaie

ePoftă bună!

Votează această rețetă
[Total votanți: 6 Nota medie: 5]