Paine cu nuci si fructe deshidratate
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс Обучение
Форекс обучение

Acasă » reteta » Paine cu nuci si fructe deshidratate0 (0)

Paine cu nuci si fructe deshidratate – a doua reteta de paine fara gluten. Cum se prepara painea fara gluten? Dar un platou de branza si fructe? Compania Dr. Schär ofera produse destinate persoanelor cu intoleranta la gluten –  le puteti cumpara de aici.  Este o paine gandita sa acompanieze platourile cu branzeturi asortate pentru gustari sau desert sau pentru tartine cu unt si dulceata, la mic dejun.

Aluatul de baza al acestei paini cu nuci si fructe este preparat din faina fara gluten – Dr. Schar Bread Mix (Mix B). Am descris in cum am framantat un aluat din acest mix si cum l-am folosit si la alte 2 retete.

  • una cu nuci si fructe deshidratate (caise, merisoare si coacaze) – special gandita pentru a insoti platourile cu branzeturi asortate si fructe (reteta de fata)

Pentru cea din urma am ales cate o mana de nuci, merisoare, caise si coacaze deshidratate.

Daca doriti sa faceti aceasta paine cu .

Paine cu nuci si fructe deshidratate

Timp de preparare: 15 minute

Timp de gatire: 45 minute



Timp Total: 1 ora

Ingrediente:

 

Am ales si am pregatit fructele deshidratate.

l-am impartit in 2. l-am rasturnat pe masa bine presarata cu faina de orez sau tot cu mix Dr. Schar. Din jumatate din el am intins o foaie lunga de 30 cm si lata de 20. Am presarat desupra fructele si nucile si am rulat-o.

Am asezat painea pe hartie de copt intr-o tava (alaturi de ) si am lasat-o sa mai dospeasca 10 minute, acoperita cu o carpa de bucatarie. Am incins cuptorul la 200 C si am asezat in el (pe fund) o tava cu apa (pentru abur). Inainte de a o baga la copt am sters suprafata painii cu mana umezita si am presarat-o cu putina faina fara gluten.

Am copt painea 45 de minute din care primele 30 la 200C apoi am redus la 180C. S-a rumenit foarte frumos si a facut o crusta crocanta.



Dupa ce s-a racorit am feliat o parte din ea si am alaturat-o unui platou cu Cheddar, Brie, Tilsit si Pecorino, impreuna cu boabe de struguri si rodie si cateva smochine.

Fiica mea a dorit sa-si unga cu unt o felie din aceasta paine cu nuci si fructe deshidratate.

Toti am fost foarte incantati de consistenta si gustul acestei paini fara gluten!

Aici gasiti mai multe retete fara gluten:

ePoftă bună!

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]