Pasca cu ciocolata si aluat de cozonac (video) – reteta pentru masa de Pasti
Pasca cu ciocolata si aluat de cozonac va fi fara indoiala prezenta pe masa mea de Pasti din acest an. Imi place foarte mult si pasca traditionala, cu branza, dar parca cea cu ciocolata are ceva in plus. Cert este ca de cate ori am facut-o, s-a terminat inaintea cozonacului cu nuca pe care chiar nu credeam sa-l detroneze vreodata alt desert. Pasca cu ciocolata se face destul de usor, important este sa folosim ingrediente de cea mai buna calitate. Aluatul dospit de cozonac se poate framanta la robot, dar pentru ca nu toti avem in bucatarie un astfel de aparat, va prezint in de mai jos, modul in care se framanta la mana acest tip de aluat. Cicolata amaruie Poiana cu 65% cacao a fost ingredientul de baza al umpluturii de ciocolata pentru pasca. Se topeste foarte frumos, iar gustul este minunat.
Cu ocazia sarbatorilor de Paste, va invit sa incercati aceasta pasca cu ciocolata sau oricare alt desert cu ciocolata Poiana cu 65% continut cacao, sa surprindeti preparatul final, alaturi de ambalajul ciocolatei Poiana, intr-o poza frumoasa si vesela, si sa o incarcati pe site-ul campaniei. Puteti castiga un mixer Kitchen Aid in fiecare saptamana.
Pasca cu ciocolata si aluat dospit – Ingrediente (forma 26 cm diametru)
Ingrediente aluat dospit pentru pasca
Ingrediente – Umplutura de ciocolata pentru pasca
Pasca cu ciocolata si aluat de cozonac – Reteta video
Aluat de cozonac pentru pasca – Mod de preparare
Umplutura de ciocolata pentru pasca cu umplutura de aluat – Mod de preparare
Asamblare Pasca cu ciocolata si aluat de cozonac
Paste fericit!