Pastrav la cuptor
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober Living
Sober living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Pastrav la cuptor0 (0)

Ai spune ca e foarte simplu sa prepari un un peste bun la cuptor, insa este oare asa? Am vazut multe retete pe net si in tot felul de reviste insa testate nu pot sa spun ca au avut un rezultat nemaipomenit. Reteta de mai jos de pastrav la cuptor e o inventie proprie, ingredientele sunt cunoscute de toata lumea insa modul in care se realizeaza, condimentele utilizate si cateva mici trucuri fac din acesta reteta o reteta de Master Chef.

Pentru ca pestele din ziua de astazi este in proprtie de 70% din acvacultura si este crescut cu tot felul de graunte, gustul nu mai este acelasi cu cel din salbaticie, astfel necesita cateva condimente pentru atenuarea gustului. Am folosit patrunjel si cimbru pentru aroma, vin si unt pentru un gust mai deosebit. Pastravul este un peste uscat si nu se impaca bine cu uleiul de masline sau floarea soarelui insa merge de minune cu unt. Este foarte important ca in momentul coacerii la cuptor sa ungeti pestele cu amestecul din vin si ulei din tava sa nu se usuce sau sa se arda pielea.

Legumele de langa sunt ceva ce toata lumea are in camara, cartofi, morcovi, cepa si ardei. Acum sincer ardeiul l-am adaugat pentru culoare insa baza de garnitura la aceasta reteta ramane cartoful, morcovul si ceapa rosie coapta. Ardeiul iute pus nu e prea iute :), insa da o aroma legumelor si sfatul meu sa incercati, eu in ultima perioada testez cam orice mancare cu ardei iute si vad ca merge de minune.

Pastravul cu legume la cuptor este o reteta pe care puteti sa o pregatiti de Paste, Craciun sau Revelion si de ce nu in orice zi de duminica. E o mancare nobila, usor de prepaparat chiar si de gospodine fara experienta cu un rezultat uimitor si multe aprecieri din partea celor care vor gusta din aceasta. Va recomand sa incercati aceasta minunata reteta de pastrav la cuptor si sa urmati fiecare pas asa cum este prezentat mai jos. Recomand a se consuma alaturi de un pahar de vin alb, demidulce !!!

pastrav la cuptor

patrav la cuptor cu legume

friptura de pastrav

Ingrediente pastrav la cuptor:

ingrediente pastrav la cuptor

Mod preparare pastrav la cuptor:

pastrav la cuptor umplut

legume



condimentare pastrav la cuptor

pastrav din cuptor

pastrav cu cartofi

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]