Peste la cuptor cu legume
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс Обучение
Форекс обучение

Acasă » reteta » Peste la cuptor cu legume0 (0)

O mancare gustoasa preparabila in diferite moduri. In reteta de mai jos va prezint cel mai usor mod de a prepara un peste la cuptor cu legume gustos fara mult efort. Puteti sa-l serviti alaturi de un piure de cartofi, o salata simpla, orez sau amestec de legume mexicane.  Mie imi place simplu cu o salata verde acrisoara si multa lamaie.

Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca pestele la cuptor sa iasa buna trebuie neaparat sa ai un paharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.

Poate multi dintre voi o sa spuneti ca e o retete prea simpla, sau poate ati fi cautat altceva. Dupa mine cred ca pestele trebuie consumat cat mai putin gatit, fara prea multe sosuri sau eu mai stiu ce mirodenii, sincer imi place atunci cand merg la peste, prin pastrav proaspat si apoi il fac fript pe gratar cu sare si storc putina lamaie pe deasupra cand e gata. De asemenea sa stiti ca este o mare diferenta intre pestele de crescatorie si cel salbatic, foarte mare !

peste la cuptor
Peste la cuptor

Ingrediente peste la cuptor cu legume:

ingrediente peste la cuptor

Mod preparare peste cu legume la cuptor:

I. Se eviscereaza pestele si se spala bine.Dupa preferinta puteti sa-i taiati capul si coada.Se freaca bine cu sare peste tot mai ales prin interior si se sala 20-30 de min deoparte.

II. Intr-o tava sau vas de yena se pune hartie de copt, sau folie de aluminiu si se unge bine cu unt. Se aseaza pestele si se incepe condimentarea lui pe toate partile si prin interior cu boia, piper (piper alb pentru cine are) si cimbru.

peste la tava cuptor

III. Burta pestelui se umple cu lamai taiate felii, 1-2 felii de rosie, putina ceapa tocata si 1-2 felii de ciuperci.

legume peste la cuptor

IV. Restul de legume se pun pe langa peste in tava Se stropeste cu putina zeama de lamaie si putin ulei de masline si se adauga vinul.



condimente peste la cuptor

V Se da la cuptorul preincalzit pentru aprox 30-40 de mine. Verificati cu mana daca s-a facut, carnea de peste trebuie sa fie moale cand e facuta. Daca sper final aveti zeama in tava, mai aruncati din ea, stropiti pestele cu putina lamaie si dati-l iar la cuptor sa se rumeneasca frumos.

peste la tava cuptor

VI. Pestele la cuptor se serveste cald, alaturi de cateva legume din tava si in rest puteti sa folosit oricea garnitura doriti.

peste la cuptor
Peste la cuptor

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]