Porc cu ciuperci si curry la slow cooker
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatire: 8 minute
Timp Total: 18 minute
Mod de preparare Porc cu ciuperci si curry la slow cooker
Carnea se taie cubulete, ciupercile se taie in patru sau mai multe bucati in functie de dimensiune, dar sa nu fie mai mari decat carnea.
Se pregatesc condimentele.
Se pune carnea in slow cooker impreuna cu ciupercile si se amesteca totul cu condimentele. Se toaca ceapa si rosiile si se amesteca. Se adauga un pic de apa, cat sa acopere continutul. Ciupercile mai lasa apa si ele la gatit.
Se lasa in slow cooker 8 ore la functia AUTO. Daca se doreste ca sosul sa fie mai gros se transfera tocanita intr-o cratita normala si se mai scade la foc mediu. Nu a fost cazul pentru ca sosul a fost cremos si legat – ceapa s-a „topit” la gatit. Acest porc cu ciuperci si curry a iesit o nebunie! Bucatele fragede de carne cu arome asiatice.
Servire Porc cu ciuperci si curry la slow cooker
Ca si garnitura pentru acest Porc cu ciuperci si curry am ales niste paste – fusilli gigantici. Merge foarte bine si cu cartofi, orez sau langa o salata verde asortata.
ePoftă.ro prezinta „Shan’shi – The Asian Connection” – CONCURS PENTRU CITITORI
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cN3ABDzdLls
Aici gasiti mai multe retete gatite la slow cooker: