Pui cu cimbru la cuptor
5 (2)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс Обучение
Форекс обучение

Acasă » reteta » Pui cu cimbru la cuptor5 (2)

Aceasta reteta este special creata pentru regimul Dukan, un mod de a prepara puiul la cuptor, fara grasime, ideal pentru faza de atac in care trebuie sa consumati numai proteine. Puteti sa o pregatiti si daca nu sunteti la regim, cimbrul da o aroma placuta fripturii de pui, iar modul de preparare este sanatos pentru intreaga familie.

pui la cuptor dukan

Ingrediente pui cu cimbru:

Mod preparare pui la cuptor:

I. Se aseza puiul intreg pe un fund de lemn. Se curata pe dinautru si se indeparteaza viscerele. Se verifica atent si se elemina orice pene de pe piele, cea mai buna metoda este parlirea pe flacara de la aragaz. La final se taie gatul si varful aripilor.

II.  Se pregateste o tava cu hartie de copt (fara ulei) mult mai mare decat tava pentru a putea la final sa se acopere complet puiul. Acesta se condimenteaza bine cu sare si piper pe toate partile si se aseaza pe hartia de copt. In tava pe langa pui si pune coaja de lamaie, anasonul stelat, firul de tarhon si cateva fire de cimbru si se acopera bine.

III. Tava se da la cuptorul incins la 180 de grade si se tine aprox 45-50 de min pana cand carnea se patrunde bine. Se scoate si se lasa putin la racit apoi poate sa fie consumat cu placere.

IV. Nu uitati sa indepartati toata pielea de pe carne inainte sa-l consumati.

Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]