Am incercat si peste si cartofi la Dry cooker, asa ca am zis sa incerc sa fac si niste pulpe de pui la dry cooker cu legume. Cum vroiam sa fac pulpele in tigaia magica am facut legume intr-o tigaie obsinuita de ceramica pe care le-am calit si am adaugat putin sos de soia.
Legume puteti sa luati orice amestec, mie imi place acest amestec “THAI” de la Frosta pentru ca au iarba de lamaie, care da o aroma de lamaie foarte intepatoare tuturor legumelor si miroase extraordinar.
Despre cum au iesit pulpele de pui la dry cooker … pot sa spun ca mai bune ieseau la cuptor in hartie de copt, insa fiecare cu gustul lui :).
Ingrediente pulpe de pui la dry cooker:
Mod preparare pulpe de pui la dry cooker:
Se pun ciocanelele de pui in tigaie si se stropesc cu uleiul de masline. Condimentati dupa gust cu sare, piper, boia si chilli.
Lasati se se prajeasca bine pe o parte apoi intoarceti sa se faca bine pe toate partile.
Intre timp intr-o alta tigaie puneti o lingura de ulei si caliti al dente legumele.
Dupa 5-7 minute adaugati sosul de soia, condimentati cu sare (putina ca este sosul de soia sarat), piper si chilli dupa gust.
Mai tineti legumele pe foc incat 3-4 minute apoi stingeti focul. Servici ciocanelele cu legumele in sos de soia, simple eventual cu inca putin sos de soia langa.