Rosii umplute cu branza
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Rosii umplute cu branza

Cu bucurie vă prezint o rețetă deosebită și plină de savoare: roșii umplute cu brânză. Această delicatesă culinară vă va învălui papilele gustative într-o explozie de arome și vă va aduce aminte de momentele fericite petrecute în grădină, culegând roșiile proaspete de vară. Titlul acestei minunate rețete este „Rosii umplute cu branza”, iar vă invit să vă delectați cu fiecare mușcătură.

În această creație culinară, prospetimea și suculența roșiilor se combină perfect cu cremozitatea și bogăția brânzei. Roșiile, alese cu grijă pentru a avea aceeași mărime, sunt gata să primească o umplutură de excepție. Prin tăierea unor mici capacele și scobirea delicată cu o linguriță, roșiile se pregătesc pentru a fi transformate în adevărate opere de artă culinară.

Umplutura bogată și aromată este alcătuită dintr-o combinație delicioasă de brânză telemea de oi, brânză de vaci, unt și smântână. Aceste ingrediente se amestecă cu pricepere până se obține o compoziție omogenă și catifelată. Gustul intens al brânzei se împletește perfect cu textura cremoasă a untului și cu prospețimea dată de smântână. Pentru a evidenția aromele și a adăuga o notă de culoare și iuțeală, în umplutură se adaugă și o atingere subtilă de boia ardei.

Dar nu se oprește aici! Pentru a completa acest festin culinar, se adaugă și un ingredient esențial: mararul proaspăt tocat. Fragranța și gustul său inconfundabil conferă umpluturii o notă rafinată și plină de prospețime. Astfel, fiecare mușcătură din roșiile umplute cu brânză va fi o experiență plină de satisfacție și plăcere culinară.

Bucuria de a pregăti această rețetă se va răsfrânge asupra întregii familii sau prieteniilor, care vor avea privilegiul de a gusta din delicioasele roșii umplute cu branza.

rosii umplute cu branza

Ingrediente:

Mod de preparare rosii umplute cu branza

  1. Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita si se asaza cu gura in jos, ca sa se scurga.
  2. Telemeaua se da pe razatoare, se adauga branza de vaci, untul, smantana, boiaua si se amesteaca pana ce se obtine o compozitie omogena.
  3. La sfarsit se pune mararul tocat marunt. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se presara pe deasupra marar tocat.

ePofta buna!



Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]