Salata de oua si ceapa verde
5 (2)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Salata de oua si ceapa verde

Descoperă o combinație delicioasă și plină de prospețime: salata de ouă și ceapă verde, o explozie de arome și texturi care îți vor încânta simțurile în perioada primăverii.

Preparată cu ingrediente simple și proaspete, această salată este o alegere perfectă pentru o masă ușoară și echilibrată.

Salata de ouă și ceapă verde aduce în farfurie savoarea delicată a ouălor tari, care se îmbină armonios cu prospimea și crocanța cepei verzi.

Textura fragedă și gustul rafinat al salatei de ouă se completează perfect cu prospețimea și suculența frunzelor de salată verde, creând o experiență gustativă desăvârșită.

Ouale fierte și tăiate în rondele sunt atent așezate în bol alături de ceapa verde proaspătă și mărunțită, formând o combinație plină de contraste și arome intense.

Salata este îmbrățișată de o vinaigrette simplă, realizată din ulei de calitate și un strop de zeamă de lămâie, care adaugă o notă de aciditate subtilă și echilibru gustativ.

Condimentată cu sare și piper pentru a accentua aromele și pentru a evidenția gusturile naturale, salata de ouă și ceapă verde te va surprinde cu fiecare furculiță.

Pentru un plus de prospețime și aspect atrăgător, salata este decorată cu frunze proaspete de pătrunjel tocat, care adaugă un plus de culoare și savoare.

În fiecare lingură de salată de ouă și ceapă verde vei descoperi un amestec de texturi și gusturi care te vor încânta și te vor determina să dorești încă o porție.

Daca doresti o salata cu mai multe arome (dar si cu mai multe calorii), imbogateste-o cu boabe de porumb din conserva si fasii de peste marinat. Este o salata la care poti folosi ouale care ti se sparg accidental, la fiert, inainte de vopsire sau pe care o poti prepara a doua zi de Paste, din ouale sparte de paște.



salata verde cu oua si ceapa

Ingrediente salata de oua si ceapa verde



Mod preparare salata de oua si ceapa verde

  1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti in apa, le cureti de coaja si le tai in rondele.
  2. Cureti, speli si tai ceapa verde marunt sau in bastonase de 2 cm.
  3. Speli salata frunza cu frunza si o tai in fasii.
  4. Asezi intr-un bol, cat mai estetic, toate ingredientele, le stropesti cu zeama de lamaie si le presari cu sare si piper.
  5. Decorezi salata cu patrunjel tocat.

ePoftă bună!

Dacă va plăcut această rețetă vă așteptăm cu părerile voastre pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.



Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]