Snitel de pui
5 (7)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Snitel de pui5 (7)

Desi poate parea o reteta simpla, sa prepari un snitel de pui care sa fie bun si gustos nu este la fel de usor pe cat pare. Pentru a obtine un snitel fraged si suculent, este nevoie sa stii cateva mici trucuri. Snitelul are o istorie interesanta, iar citind despre acesta putem intelege mai bine gustul acestuia. In mod traditional, snitelul vienez se prepara din carne de vita sau vitel, dar noi vom folosi astazi carne de pui, care este mai accesibila din punct de vedere al pretului si mai la indemana.

Pentru a pregati un snitel de pui fraged, trebuie sa folosim carne proaspata de piept de pui, taiata felii subtiri si batuta usor cu ciocanul de snitele. Acest procedeu ajuta la fragezirea carnii si face ca snitelul sa fie mai usor de mestecat si de digerat. Acelasi procedeu poate fi folosit si pentru snitelul preparat din piept de curcan.

snitel de pui
Snitel de pui

Timp de pregatire: 20 minTimp de gatire: 15 minTimp Total: 35 minNumar portii: 6 portiiGrad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Mod preparare snitel de pui:

I. Pieptul de pui se feliaza subtire, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti si se lasa asa vreo 10 min la frigider. Ca sa nu se rupa fibrele carnii, puteti sa inveliti carnea intr-o folie strech.

II. Intr-o farfurie pragtiti pesmet, iar in alta faina cu pesmet. Oualele se bat spuma si se adauga putina sare si putin piper in ele.

carne data prin faina
Carne data prin faina

III. Bucatile de carne se trec prima data prin pesmet, apoi prin oua si ulterior prin amestecul de faina cu pesmet. Se prajesc apoi in ulei la foc mediu spre mare pe ambele parti pana cand prin o culoare aurie.

snitel la prajit
Snitel la prajit

IV. Snitelul de pui se serveste cu orice fel de granitura, se poate utiliza la sandvisuri sau la shaorma.

snitel din piept de pui
Snitel din piept de pui

ePoftă bună!

Votează această rețetă
[Total votanți: 7 Nota medie: 5]