Sos picant cu verdeturi
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Sos picant cu verdeturi

Sos picant cu verdeturi, este o delicioasă combinație de arome și texturi, care adaugă un plus de savoare și rafinament oricărei mese.

Ingredientele folosite în acest sos, precum galbenusurile proaspete, mustarul și zeama de lamaie sau otetul, se îmbină armonios pentru a crea o textură cremoasă și o notă ușor acidulată.

Adiția de frunze de hasmatuchi, patrunjel și ceapă verde aduce o explozie de prospețime și arome, oferindu-i sosului o personalitate distinctă și picantă.

Prin utilizarea acestui sos, veți aduce un strop de eleganță și sofisticare în bucătăria dvs., iar papilele gustative vor fi încântate de această experiență culinară deosebită.

Aroma inconfundabilă și textura cremoasă a acestui sos vor încânta și cele mai pretențioase gusturi, transformând orice masă într-un regal culinar.

Bucuria gustativă pe care o veți experimenta savurând această rețetă va fi un adevărat festin pentru simțuri.

Autenticitatea și versatilitatea acestui sos îl fac potrivit pentru diverse preparate culinare, adăugându-le un plus de savoare și satisfacție.

Indiferent dacă îl combinați cu fripturi suculente, salate răcoritoare sau preparate din carne de pui, acest sos va transforma fiecare masă într-o experiență culinară memorabilă.

Cu fiecare lingură de sos, veți descoperi aromele bogate și gustul intens, care vor încânta și cele mai exigente gusturi.

Perfecțiunea acestui sos se datorează atenției la detalii și măiestriei în arta culinară, rezultând un sos deosebit de gustos și apetisant.



Pregătiți-vă să fiți incantați de aroma inconfundabilă și textura irezistibilă a acestui sos picant cu verdeturi, care vă va purta într-o călătorie gustativă plină de satisfacție și bucurie.

sos picant cu verdeturi

Ingrediente



Mod de preparare sos picant cu verdeturi

  1. Se pun galbenusurile intr-un castron cu zeama de lamaie si un praf de sare.
  2. Se freaca cu o lingura de lemn pana ce galbenusurile sunt bine amestecate.
  3. Apoi se adauga uleiul picatura cu picatura.
  4. Din cand in cand se pune si putina lamaie.
  5. Se adauga verdeata taiata toata foarte fin.
  6. Daca se intampla sa vi se taie maioneza, se pune un galbenus de ou in alt castron, se amesteca cu o lingura de lemn apoi, cu o lingurita, se adauga putin cate putin din maioneza care s-a taiat.


ePoftă bună!

Dacă va plăcut această rețetă vă așteptăm cu părerile voastre pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]