Sos satay
5 (2)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Sos satay

Acest sos satay adaugă o notă exotică și savuroasă fripturilor de miel sau de vită, fiind un ingredient deosebit care va încânta papilele gustative. Este un sos delicios care poate transforma preparatele culinare în adevărate festinuri gastronomice.

Ingrediente precum untul de arahide, zeama proaspătă de lămâie, sosul de chilli dulce, sosul de soia și apa se combină armonios în acest sos satay, conferindu-i o textură cremoasă și o aromă intensă.

Modul de preparare al sosului satay este simplu și rapid. Ingredientele se amestecă într-o tigaie și se fierb la foc mic până când sosul se îngroașă, captând toate aromele și consistența dorită.

Dacă doriți să serviți sosul satay rece, puteți adăuga puțină apă, deoarece sosul se va îngroșa odată ce se răcește. Astfel, veți obține o consistență perfectă și veți putea savura acest sos delicios și răcoritor alături de friptura de vită sau miel.

Sosul satay poate fi servit atât cald, pentru a însoți preparatele călduțe și suculente, cât și rece, pentru a da un plus de savoare salatelor de legume fierte. Acest sos aduce o notă exotica și rafinament preparatelor, completându-le cu o aromă deosebită și un gust inconfundabil.

Sosul satay este o alegere potrivită pentru iubitorii de fripturi suculente și pentru cei care doresc să aducă un plus de savoare preparatelor cu carne de vită sau miel. De asemenea, poate fi un ingredient surprinzător și delicios în salatele de legume fierte, oferind o combinație echilibrată între gust și prospețime.

Descoperiți senzațiile unice pe care sosul satay le aduce în farfuria dumneavoastră și bucurați-vă de o experiență culinară de neuitat alături de acest sos rafinat și aromat.

sos satay

Ingrediente sos satay:



Mod de preparare sos satay:

  1. Intr-o tigaie amesteca ingredientele si se fierbe la foc mic pana se ingroasa.
  2. Daca servesti rece adauga putina apa – sosul de va ingrosa pe masura ce se raceste.
  3. Sosul Satay se serveste cald sau rece, alaturi de friptura de vita sau miel sau impreuna cu salate de legume fierte.


ePoftă bună!

Dacă va plăcut această rețetă vă așteptăm cu părerile voastre pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]