Spirale de post (pufoase, reteta de casa)
5 (2)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Spirale de post (pufoase, reteta de casa)5 (2)

Spirale briose cu aluat dospit, reteta de post

spirale de post pufoase pas cu pas

Spirale de post pufoase umplute cu crema de alune. Reteta simpla de briose spirala, cu aluat dospit si crema, mod de preparare pas cu pas. Spirale umplute de post pentru micul dejun.

Ieri, fiind foarte urat afara, am zis ca nu ar strica sa savuram niste spirale pufoase de post. Atat de gustoase au iesit! Eu le fac si cu gem sau magiun, uneori cu nuca sau cu mac. De data asta le-am umplut cu o crema vegetala de alune, asemanatoare cu nutella. Daca alegeti sa le faceti cu gem, nu uitati ca trebuie sa alegeti unul cu o consistenta mai densa. Dupa ce portionam aluatul umplut, trebuie sa facem spiralele, asa ca ne trebuie un gem gros (ideal este magiunul, dupa parerea mea).

Puteti folosi urmatoarele umpluturi de post pentru aceste spirale:

Eu am folosit lapte de soia, de data aceasta, dar aluatul iese deosebit si cu lapte de nuca (vezi reteta aici). Laptele de nuca are un gust minunat, se poate folosi pentru preparatele dulci sau sarate de post.

Va invit sa incercati cat mai curand aceste spirale pufoase de post, se topesc in gura, sunt divine!

Spirale de post pufoase – Ingrediente (10 bucati)

Spirale umplute cu crema, foarte pufoase – Mod de preparare pas cu pas

spirale cu crema preparare

spirale cu crema preparare

spirale cu crema preparare

forma spirale de post



forma spirale de post

aluat spirale de post pufoase

spirale de post detaliu coacere

spirale de post detaliu

Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]