Strawberry Mojito
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Strawberry Mojito


un cocktail umplut cu căpșuni tocate și frunze de mentă, cu o sticlă de bacardi rum behnd paharul înalt.

Această rețetă răcoritoare de mojito de căpșuni cu rom alb și sodă este ambalată cu căpșuni proaspete, var și mentă și este un cocktail ușor de bucurat toată vara!

un pahar înalt de mojito de căpșuni, servit cu o căpșuni proaspete și două paie, cu o sticlă de rom bacardi în spatele ei.Strawberry Mojito0 (0)

Acest cocktail Mojito Strawberry este proaspăt, fructat și cu o notă de fizz.

Ca și celelalte cocktail -uri răcoritoare, cum ar fi cocktail -ul de rom de nucă de cocos albastru, martini francezi, splice midori, pornstar martini și răsărit de vodka, acest mojito este băutura perfectă de vară. Și este atât de rapid și ușor de făcut!

Serviți acest cocktail cu biscuiti de brânză de brânză de casă, guacamole, crudite de legume și chipsuri pentru o sărbătoare, o noapte de fete – sau un starter la o noapte de fete!

aproape de un cocktail răcoritor plin de căpșuni tocate într -un pahar.aproape de un cocktail răcoritor plin de căpșuni tocate într -un pahar.

De ce o să iubești acest mojito de căpșuni

  • Rețetă ușoară de cocktail – nu aveți nevoie de echipament fantezist pentru a face această rețetă Mojito.
  • Summery Cocktail – Frunzele de mentă sunt atât de răcoritoare și combinate cu căpșuni dulci, fac acest mojito de căpșuni într -un favorit de vară!
  • Perfect pentru o noapte de fete.
  • Cocktail excelent pentru petreceri – este ușor să dublezi sau să tripli rețeta.
  • Rapid – Acest cocktail de căpșuni este gata să bea în mai puțin de 5 minute!

Ce ai nevoie

Această rețetă de mojito de căpșuni este făcută cu o mână de ingrediente care sunt ușor achiziționate de la Supermarket și Liquor Store.

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

  • Căpșuni – căpșuni proaspete!
  • Lime – Recomand să folosești suc de lime proaspăt în această rețetă.
  • Frunze proaspete de mentă – aprox. 20-30 frunze de mentă.
  • Sirop simplu – acesta este un lichid de zahăr și poate fi achiziționat de la magazine de lichior, cum ar fi Dan Murphy sau puteți face singur – este atât de ușor!
  • White Rum – puteți folosi orice marcă de rom alb care vă place. În general, folosesc Bacardi.
  • Apa de sodă – sau înlocui cu sodă de club, seltzer sau apă scânteie (dar rețineți că apa spumantă nu este la fel de fizzy ca apa de sodă.)
  • Cuburi de gheață – pentru a -ți face gheața de căpșuni!

rum bacardi, frunze proaspete de mentă, var și căpșuni, ingrediente folosite pentru a face cocktailul.rum bacardi, frunze proaspete de mentă, var și căpșuni, ingrediente folosite pentru a face cocktailul.

Echipament necesar

Doar câteva elemente de bază necesare pentru a face acest mojito cu căpșuni.

  • Cuțit – pentru tăierea căpșunilor și tăierea varului în jumătate.
  • Lingură sau paie metalică – pentru a încurca căpșunile.
  • 2 pahare highball – pentru servire.

Instrucțiuni pas cu pas

Aveți cel mai răcoritor cocktail rom de căpșuni fructate gata de băut în doar 5 minute!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Zilează bine căpșunile.



căpșuni tăiate fin și limesuri înjumătățite pe o farfurie.căpșuni tăiate fin și limesuri înjumătățite pe o farfurie.

Împărțiți căpșunile dintre ochelarii de servire.

Strângeți sucul de la ½ un var în fiecare pahar.

Împărțiți frunzele de mentă între fiecare pahar și turnați peste siropul simplu.

căpșuni tăiate și frunze de mentă adăugate la un pahar.căpșuni tăiate și frunze de mentă adăugate la un pahar.

Folosiți o lingură sau o paie metalică pentru a încurca căpșunile până când sunt ușor zdrobite.

zdrobind ușor fructele și frunzele cu o paie metalică.zdrobind ușor fructele și frunzele cu o paie metalică.

Umpleți paharele în partea de sus cu cuburi de gheață. Adăugați romul alb și amestecați bine, apoi adăugați paharele cu apă de sodă.

rum alb adăugat la cocktail.rum alb adăugat la cocktail.

Garnisiți -vă mojito -ul cu căpșuni proaspete și serviți imediat.

privind în jos pe un pahar umplut cu gheață și cocktail.privind în jos pe un pahar umplut cu gheață și cocktail.

Acolo îl ai, un delicios mojito de căpșuni. Bucurați -vă!

Sfaturi pentru experți

  • Sirop de zahăr – Folosirea lichidului de zahăr vă asigură că nu obțineți granule crocante de zahăr în cocktail -ul dvs., deoarece zahărul a fost deja dizolvat.
  • Puteți face cu ușurință și propriul sirop de zahăr!
  • Cantități – Această rețetă poate fi dublată sau triplată pentru a face 4-6 cocktail -uri.
  • White Rum – puteți folosi orice marcă de rom alb care vă place. În general îmi place să folosesc Bacardi.
  • Servire – Serviți acest cocktail imediat după ce a făcut.
  • Temperatură – Folosiți apă de sodă răcită și o mulțime de cuburi de gheață pentru cel mai răcoritor mojito de căpșuni.

Întrebări frecvente

Din ce este făcut un mojito clasic?

Un mojito clasic este obținut din suc de lime, zahăr, frunze de mentă, rom alb și apă de sodă.

Din ce este făcut un mojito de căpșuni?

Un mojito de căpșuni este făcut cu căpșuni proaspete, pe lângă sucul de lime, frunze de mentă, zahăr, rom alb și apă de sodă.

Un mojito este menit să fie festiv?

Da! Un mojito este un cocktail răcoritor.



o sticlă de bacardi în spatele unui pahar înalt de cocktail, gata de servit.o sticlă de bacardi în spatele unui pahar înalt de cocktail, gata de servit.

Pentru mai multe cocktail -uri perfecte sau o petrecere sau sărbători, aceste cocktail -uri cremoase sunt întotdeauna populare:

  • Cocktail Midori
  • Cremă irlandeză de casă Baileys Cocktail de caramel sărat Cocktail Toblerone

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

un pahar umplut cu un cocktail mojito cu căpșuni.un pahar umplut cu un cocktail mojito cu căpșuni.

Strawberry Mojito

O rețetă de mojito de căpșuni de vară, răcoritoare, făcută cu căpșuni proaspete, suc de lime, frunze de mentă, rom alb și apă de sodă!


Ac

Curs: Cocktailuri, băuturi

Bucătărie: Mexican, occidental
Timp de pregătire: 5 minute

Timp total: 5 minute


Porții: 2 servește
Calorii: 284kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Zilează bine căpșunile.
  2. Împărțiți căpșunile dintre ochelarii de servire.
    Strângeți suc de ½ un var în fiecare pahar. Împărțiți frunzele de mentă între fiecare pahar. Se toarnă peste siropul simplu. Folosiți o lingură sau o paie metalică pentru a încurca căpșunile până când sunt ușor zdrobite (alternativ, le puteți prelucra într -un procesor alimentar pentru un rezultat mai ușor). Umpleți paharele în partea de sus cu cuburi de gheață. Adăugați romul alb și amestecați bine. Topiți paharele cu apă de sodă. Garnisiți cu căpșuni proaspete și frunze suplimentare de mentă. Serviți imediat. Instrucțiuni Thermomix: Puneți căpșunile în vasul Thermomix. Tăiați timp de 5 secunde, viteză 3. Adăugați frunzele de var și mentă și amestecați timp de 20 de secunde, invers, viteză 3. Adăugați siropul simplu, romul alb, apa de sodă și gheața și amestecați timp de 15 secunde, invers, viteză 4. în ochelari de servire și garnisire.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Siropul simplu este un lichid de zahăr și poate fi achiziționat de la magazine de băuturi alcoolice, cum ar fi Dan Murphy’s, sau vă puteți face cu ușurință.
  • Această rețetă poate fi dublată sau triplată pentru a face 4-6 cocktail-uri.
  • Puteți utiliza orice marcă de rom alb care vă place. În general, folosesc Bacardi.

Nutriţie

Calorii: 284kcal | Carbohidrați: 40g | Proteină: 1g | Grăsime: 0,3g | Grăsime saturată: 0,01g | Grăsime polinesaturată: 0,1g | Grăsime monoinsaturată: 0,03g | Sodiu: 27Mg | Potasiu: 158Mg | Fibră: 2g | Zahăr: 35g | Vitamina A: 24Iu | Vitamina C: 47Mg | Calciu: 27Mg | Fier: 2Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

Sari direct la secțiune

Rețete populare
Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]