Stufat de miel
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс Обучение
Форекс обучение

Acasă » reteta » Stufat de miel5 (1)

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel      stufat de miel
  • 20 fire ceapa verde
  • 20 fire usturoi verde
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri otet
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita boia de ardei
  • piper
  • sare

Se portioneaza carnea, se spala, se scurge si se inmoaie in ulei. Se stinge cu putina apa, se pune sare si piper si se mai lasa 30 de minute la foc mic, sub capac. Se pun peste carne ceapa si usturoiul verde, spalate si taiate marunt, si se mai lasa 10 minute. Se face un sos din faina, bulion, boia de ardei, otet si vin, care se adauga peste carne si ceapa si se da la cuptor pana scade putin. Pentru aroma, dupa ce se presara verdeata tocata marunt se pot pune felii de lamaie.

Pofta buna!!

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]