Supa de mazăre și șuncă | Rețetă de aragaz lent
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Supa de mazăre și șuncă | Rețetă de aragaz lent


O ciorbă sănătoasă și plină de inimă de mazăre și șuncă, făcută folosind mazăre despicată și un șuncă de șuncă, apoi gătită lent până la gros, cremos și cu carne fragedă, de tragere.

Încălziți -vă mâinile în jurul unui bol din această supă gustoasă, cu niște pâine cu unt crud pe lateral.

Supa de mazăre și șuncă | Rețetă de aragaz lent0 (0)

În timpul iernii, îmi plac absolut rețetele gătite în slow cooker, cum ar fi puiul toscan cremos, carnea de porc trasă, un pui clasic de caise și stroganoff cremos de vită. Sunt mesele perfecte la care să vină acasă după o zi lungă de muncă (sau să joace!)

În casa noastră, ciorba de mazăre și șuncă este un favorit de toate timpurile și este și mai ușor atunci când îl faci în slow cooker (sau crockpot).

Aceasta este într -adevăr o supă delicioasă și plină de inimă – mâncarea de confort la cea mai bună! Gros, cremos și atât de delicios!

o lingură de aur într -un bol cu ​​supă groasă.

De ce o să iubești această rețetă

Cu doar câteva ingrediente simple, tot ce trebuie să faceți este să faceți totul în slow cooker, apoi doar „setați și uitați” și veți avea cina gata și vă așteptați!

  • For! – Lăsați slow cooker să facă gătitul în timp ce sunteți ocupat la serviciu! Cât de ușor este asta!?
  • Sănătos – Această supă este plină de legume sănătoase, puteți chiar să o faceți vegetariană, omitând șunca Hock dacă alegeți.
  • Planificarea mesei – Bucurați -vă de ciorbă lentă de mazăre și șuncă gătită cu pâine crustă pentru cină și aveți suficiente resturi pentru câteva prânzuri de săptămână.
  • Friendly Friendly – La fel ca majoritatea supelor, ciorba de mazăre și șuncă îngheață extrem de bine și este atât de la îndemână să poți scoate un recipient în Mornng pentru cină în seara aceea.
  • Masă bugetară – Această supă de umplutură și plină de inimă face un lot mare la un cost foarte rezonabil și nici o resturi nu vor fi irosite – în schimb vor fi luptate!

o priveliște aeriană a unui bol cu ​​supă de mazăre și șuncă cu șuncă mărunțită deasupra.

Ce ai nevoie

Un șuncă de șuncă merge mult în aromatizarea acestei supă de iarnă, iar restul ingredientelor sunt extrem de favorabile bugetului.

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

ingrediente pentru ciorba de mazăre lentă și de șuncă pe o bandă.

  • Mazăre despărțită – verde sau galben, clătit bine. Mazărea despărțită este un ingredient atât de economic și sănătos, pentru a scoate cu adevărat această supă.
  • Ham Hock – Cunoscut și sub numele de Knuckle de porc, Ham Hock oferă o aromă bogată, savuroasă, afumată în această supă de iarnă.
  • Morcovi – 3 medii, decojiți și tocați.
  • Țelină – 3 tulpini, tocate.
  • Ceapa maro – medie, fin tocat.
  • Stoc de legume Lichid – Stocul lichid cumpărat din magazin este o capsă de cămară convenabilă în aceste zile. Folosiți un brand de bună calitate, cum ar fi stocul de legume Campbell, care este realizat cu toate ingredientele naturale și fără conservanți.

Echipament necesar

Aragamentele lente sunt atât de incredibil de versatile! Acestea pot fi utilizate pentru atât de multe tipuri de mese – caserole, fripturi, curry, chiar risottos, precum și aparatul perfect pentru a face supe de iarnă!

  • Sită sau colizor – pentru a clăti mazărea despărțită.
  • COOD LENT (CROCKPOT).
  • Stick Blender – pentru a pirat supă de mazăre și șuncă.

Instrucțiuni pas cu pas

Această supă caldă, de umplutură, este perfectă pentru a arunca împreună … fără a rupe banca.



NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Pregătiți legumele

Clătiți bine mazărea despărțită, apoi așezați -vă în baza slow cooker-ului.

clătirea mazării despicate într -o sită de cupru.

s -a clătit mazăre verde clătită în partea de jos a unui aragaz lent.

Cojiți morcovii și tocați, spălați și tocați tulpinile de țelină și zugrăniți fin ceapa.

morcovi tocați, țelină și ceapă pe o placă de tăiere din lemn.

Pasul 2 – Cook lent

Adăugați șunca, morcovii tocați, țelina și ceapa brună la slow cooker.

morcovii tocați, țelina și ceapa așezate deasupra șuncului de șuncă în vasul de aragaz lent.

Turnați stocul de lichid vegetal peste partea de sus și gătiți timp de 8 ore la nivel mic sau 6 ore la nivel înalt.

stocul de legume lichide adăugate la slow cooker.

Pasul 3 – Puree ciorba

Îndepărtați șunca, tăiați grăsimea și aruncați (împreună cu osul). Tăiați carnea aproximativ și puneți deoparte.

o farfurie cu șuncă mărunțită.

Puree ciorba folosind un blender de stick (opțional – vezi note).

NOTĂ: Utilizați îngrijire suplimentară atunci când curățați supa, deoarece lichidul va fi foarte cald!

supa gătită de mazăre și legume gătite înainte de a fi amestecat.

Întoarceți carnea la slow cooker, amestecați prin supa groasă și serviți.

adăugând carnea mărunțită înapoi în supa purificată.

Sfaturi pentru experți

Chiar nu poți greși cu această gustoasă și plină de ciorbă de aragaz lent de mazăre și șuncă!



  • Purearea ciorbei este opțională, dar recomandată. Schimbă supa de la o bulion și o textură de legume chunky într -o supă bogată, plină de inimă, groasă și cremoasă. Îndepărtați carnea mai întâi, mărunțiți și apoi întoarceți -vă la supă odată ce a fost purificată.
  • Dacă folosiți un blender de mână în slow cooker, aveți grijă de stropi, deoarece supa va fi fierbinte!
  • Dacă utilizați un procesor alimentar sau Thermomix pentru a se amesteca, faceți acest lucru în loturi, odată ce supa s -a răcit ușor pentru a evita acumularea aburului și stropi!
  • Depozitați ciorba de mazăre și șuncă de aragaz lent într -un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
  • Înghețați ciorba odată ce s -a răcit, într -un recipient etanș de până la 3 luni. Se lasă decongelare, apoi reîncălziți în cuptorul cu microunde sau în partea de sus a sobei.

bucăți de șuncă hock au presărat peste ciorba de mazăre lentă și de șuncă.

Întrebări frecvente

Trebuie să înmuiați mazărea despărțită înainte de a găti?

Nu, mazărea despărțită nu trebuie să fie înmuiată înainte de gătit.
În timp ce unele leguminoase, cum ar fi fasolea uscată, necesită înmuiere înainte de gătit, mazărea despicată este mult mai mică și sunt doar mazăre care au fost uscate și, prin urmare, pot fi utilizate direct în rețetă fără a înmuia.
Dă -le doar o clătire minuțioasă înainte de a găti pentru a îndepărta orice praf sau particule de murdărie pe care le -ar fi putut ridica în timpul procesului de uscare.

Pot să las afară șuncă?

Da, pentru o versiune vegetarienă, omiteți șunca și bucurați -vă de o supă sănătoasă de mazăre!
Dacă doriți aceeași aromă de slănină afumată fără carne, puteți adăuga un pic de fum lichid în ciorba dvs., deoarece fumul lichid este în general considerat vegan, dacă nu se specifică altfel pe sticlă.

Un aragaz lent folosește multă putere peste 8 ore?

Un aragaz lent este unul dintre cele mai eficiente aparate de bucătărie din punct de vedere energetic. În medie, un aragaz lent folosește aproximativ aceeași cantitate de energie ca un bec electric standard. Deci, aceasta înseamnă că, în ciuda faptului că a fost pornit pentru o perioadă mai lungă de timp, un aragaz lent folosește de fapt foarte puțină energie.

o apropiere de ciorbă de mazăre și șuncă cu bucăți de șuncă mărunțită deasupra.

Afișarul lent nu este doar un vrăjitor pentru supe sănătoase, dar pentru atâtea mese populare de familie.

Doar așezați -vă și uitați și lăsați gătitul să se facă pentru dvs.!

  • Carnea de vită prăjită cu aragaz lent | O cină de oală
  • Supa de pui mexican de aragaz lent Cooker Slow Honey Mustard Chicken Coragaz lent de miel

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

un bol cu ​​ciorbă cremoasă de mazăre și șuncă.

Supa de mazăre lentă de mazăre și șuncă

O ciorbă de mazăre și de șuncă cu o lentă sănătoasă și sănătoasă, care poate fi preparată dimineața și gata pentru cină noaptea … Supa perfectă de iarnă!


Ac

Curs: Cina, prânz, supă

Bucătărie: occidental
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 8 ore

Timp total: 8 ore

10 minute


Porții: 6 servește
Calorii: 249kcal

Ingrediente

Metric – SUA obișnuite

Instrucţiuni

  1. Puneți mazărea despicată clătită în baza slow cooker-ului.
  2. Adăugați șunca, morcovii tocați, țelina și ceapa maro.
    Turnați stocul de lichid vegetal pe partea de sus a hock -ului și a legumelor. Se lasă să gătească timp de 8 ore la nivel scăzut sau 6 ore la nivel înalt. Îndepărtați șunca, tăiați grăsimea și aruncați (împreună cu osul). Tăiați carnea aproximativ și puneți deoparte în timp ce purificați supa folosind un blender de stick (opțional – vezi note). Întoarceți carnea la slow cooker și serviți.

Note

Rețete Note și sfaturi
Informații despre ingrediente:

  • Ham Hock – Uneori numit un genunchi de porc.
  • Ceapa maro – numită și ceapă galbenă.
  • Mazărea despărțită – clătită bine. Puteți utiliza mazăre split verde sau galbenă. Ambele au un conținut nutrițional similar și timp de gătit, mazărea verde este puțin mai dulce.

Sfaturi pentru rețetă:

  • Purearea ciorbei este opțională, dar recomandată. Schimbă supa de la o bulion și o textură de legume chunky într -o supă bogată, plină de inimă, groasă și cremoasă.
  • Dacă folosiți un blender de mână în slow cooker, aveți grijă de stropi, deoarece supa va fi fierbinte!
  • Dacă utilizați un procesor alimentar sau Thermomix pentru a se amesteca, faceți acest lucru în loturi, odată ce supa s -a răcit ușor pentru a evita acumularea aburului și stropi!
  • Depozitați într -un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
  • Înghețați ciorba odată ce s -a răcit, într -un recipient etanș de până la 3 luni. Se lasă decongelare, apoi reîncălziți în cuptorul cu microunde sau în partea de sus a sobei.

    Nutriţie

    Calorii: 249kcal | Carbohidrați: 45g | Proteină: 16g | Grăsime: 1g | Grăsime saturată: 0g | Colesterol: 0Mg | Sodiu: 324Mg | Potasiu: 820Mg | Fibră: 18g | Zahăr: 8g | Vitamina A: 5285Iu | Vitamina C: 5Mg | Calciu: 68Mg | Fier: 3.1Mg

    Ai încercat această rețetă?Menționează @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

    ePoftă bună!

    .

    De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

    Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.



    (Tagstotranslate) Supă de mazăre și șuncă (T) Supa de mazăre lentă de mazăre și șuncă (T) Supa de aragaz lent

    Sari direct la secțiune

    Rețete populare
    Votează această rețetă
    [Total votanți: 0 Nota medie: 0]