Tarta cu dovleac si miere
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober Living
Sober living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Tarta cu dovleac si miere

Tarta cu dovleac si miere este o delicioasă și aromată rețetă potrivită pentru a te răsfăța cu un desert ușor și parfumat.

Această tarta aduce împreună gustul dulce al dovleacului proaspăt și aroma subtilă a mierii, rezultând o combinație perfectă pentru a-ți încânta papilele gustative.

Textura moale și catifelată a pulpei de dovleac se îmbină armonios cu consistența delicată a aluatului și a friscai lichide, oferindu-ți o senzație plăcută în fiecare mușcătură.

Reteta este îmbogățită cu aromele naturale ale semințelor de vanilie, care adaugă un plus de savoare și note parfumate.

Această rețetă folosește ingrediente simple și autentice, precum dovleacul proaspăt, mierea și ouăle, pentru a-ți oferi un preparat natural și sănătos.

Prepararea tartei cu dovleac și miere este simplă și plăcută, iar rezultatul final este o prăjitură aurie, cu crusta crocantă și un interior umed și delicios.

Încercați să pregătiți această tarta pentru a vă răsfăța și pentru a surprinde plăcut pe cei dragi cu o gustare dulce și reconfortantă.

Dovleacul este o sursă excelentă de vitamine și nutrienți, iar combinat cu mierea, aduce beneficii pentru sănătatea ta și oferă un gust deosebit tartei.

Acest preparat poate fi servit ca deliciu în orice ocazie, de la mesele festive până la momentele de răsfăț personal.

Bucurați-vă de aroma și gustul inconfundabil al acestei tarte cu dovleac și miere și savurați fiecare moment al gustării!



tarta cu dovleac si miere

Ingrediente

Mod prepapare tarta cu dovleac si miere

  1. Curatam dovleacul si taiem pulpa in bucatele, pe care le coacem la aburi timp de zece minute.
  2. Cu un mixer vertical, mixam pulpa amestecata cu frisca, apoi adaugam ouale, mierea, faina si semintele pastaii de vanilie.
  3. Tapetam o foorma rotunda de 24 cm cu unt si hartiie de copt.
  4. Adaugam aluatul si coacem tarta in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pentru 40 de minute.
  5. Inainte de a scoate tarta din cuptor, infigem o scobitoare in mijlocul ei ca sa vedem daca e coapta.
  6. Daca aceasta iese curata, tarta este gata, iar daca iese umeda o mai lasam 5 minute.


ePoftă bună!

Dacă va plăcut această rețetă vă așteptăm cu părerile voastre pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]