Tarta cu gem de piersici
5 (3)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Tarta cu gem de piersici

Tarta cu gem de piersici este o delicioasă și dulce opțiune pentru cei care doresc să se răsfețe cu un desert simplu și savuros.

Această tartă este realizată cu ajutorul unui aluat fraged și gustos, care se completează perfect cu aroma dulce și parfumată a gemului de piersici.

Textura crocantă a crustei se îmbină armonios cu stratul de gem, oferind o senzație plăcută în fiecare mușcătură.

Tarta cu gem de piersici poate fi o alegere ideală pentru momentele în care doriți să vă răsfățați papilele gustative cu o combinație delicioasă de arome.

Această rețetă se bazează pe ingrediente simple și accesibile, care pot fi găsite cu ușurință în bucătăria oricui.

Prin adăugarea gemului de piersici, tarta capătă o savoare dulce și aromată, care va fi pe placul tuturor iubitorilor de deserturi.

Tarta cu gem de piersici este perfectă pentru a fi servită la ocazii speciale sau ca desert de zi cu zi, alături de o ceașcă de ceai sau cafea.

Prepararea acestei tarte este simplă și rapidă, iar rezultatul final va fi o prăjitură delicioasă și aspectuoasă, care va impresiona cu siguranță pe cei dragi.

Indiferent dacă o pregătiți pentru familie sau pentru oaspeți, tarta cu gem de piersici va fi întotdeauna o alegere apetisantă și plină de savoare.

Bucurați-vă de această rețetă simplă și delicioasă, care vă va încânta cu aroma și gustul său irezistibil!



tarta cu gem de piersici

Ingrediente

Mod preparare tarta cu gem de piersici

  1. Freaca margarina cu zaharul si un praf de sare.
  2. Adauga oul si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamaie.
  3. Presara faina si framanta un aluat mai tare, dar bun de intins.
  4. Aluatul astfel obtinut, imparte-l in doua (nu parti egale).
  5. Din bucata mai mare de aluat, intinde o foaie pe care asaz-o intr-o forma de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si unge-o cu gem de piersici.
  6. Intinde restul de aluat si taie-l fasii.
  7. Asaza-le peste stratul de gem sub forma de grilaj.


  8. Coace tarta la foc moderat, timp de 25 de minute.

ePoftă bună!

Dacă va plăcut această rețetă vă așteptăm cu părerile voastre pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Votează această rețetă
[Total votanți: 3 Nota medie: 5]