Tocanita din pipote de gasca la slow cooker
5 (1)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Tocanita din pipote de gasca la slow cooker5 (1)

Tocanita din pipote de gasca la slow cooker. Sunt amatoare de pipote si inimioare. Fie ca sunt de pui, sau de rata, gasca sau curcan le gatesc si consum cu placere. Pipota are o consistenta frageda, de muschi fin –  mai ales daca se opteaza pentru gatirea la slow cooker. In trecut le gateam sub presiune in oala minune (kukta) si se cam terciuiau.  Ce sa mai spun despre gatitul in oala clasica? Au nevoie de multe ore si de atentie permanenta ca sa nu scada lichidul si sa se arda.

Dupa 8 ore de gatit in slow cooker la 80C pipotele raman rozalii, cu o consistenta „ca untul” de poti sa le tai cu furculita in farfurie.

Pipotele si inimile se pot gati si in oala clasica – vezi aici.

Si in oala sub presiune sau multicooker am facut o mancare faina de pipote si inimi – vezi aici.

Am mai gatit si eu si ePofta.ro alte carnuri la slow cooker si rezultatele au fost perfecte! Vezi reteta de sau pe cea de .

Tocanita din pipota de gasca la slow cooker

Timp de preparare: 15 minute

Timp de gatire: 8 ore



Timp Total: 8 ore 15 minute

Ingrediente:

 

Mod de preparare tocanita din pipote

Pipotele se curata bine de tot si se spala.

Se rad ceapa si morcovii, se taie rosiile cuburi si impreuna cu condimentele si cu pipotele se pun in slow cooker. Se pune atata apa cat sa acopere pipotele.

Gatire tocanita din pipote la slow cooker

Se lasa cel mai bine peste noapte, 8 ore la functia AUTO.

Dupa cele 8 ore se scot pipotele. Nu puteam sa nu observ culoarea rozalie, apetisanta, culoare pe care nu o au daca se fierb in oala obisnuita sau in kukta. La slow cooker se gatesc la temperaturi sub 100C.

Sosul ramas se transfera intr-o cratita si se mai fierbe un pic pana scade putin – eventual se mixeaza cu blenderul ca sa fie mai cremos. Este momentul si sa se mai condimenteze daca este nevoie.



In final se adauga pipotele si se iau de pe foc.

Servire tocanita din pipote

Se servesc cu paste fierte (macaroane, penne, taietei mai lati) sau cu , sau cartofi natur. Este o mancare cu sos, cu bucatele de carne fina – foarte potrivita pentru meniurile copiilor.

Aici gasiti mai multe retete la slow cooker:

ePoftă bună!

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]