Tort cu cană de ciocolată fără gluten
0 (0)

Filter by Categories
Altele
Preparate din
Carne
Organe
Tocată
Cartofi
Curcan
Fructe
Fructe de mare
Legume
Miel
Oaie
Ouă
Panificație
Paste
Paste și Orez
Pește
Porc
Pui
Rață
Vită
Preparate la
Cuptor
Dry Cooker
Flacără
Grătar
Rece
Slow cooker
Preparate pentru
Aperitive
Aperitive pentru copii
Băuturi
Alcoolice
Calde
Cocktail
Fără alcool
Naturale
Răcoritoare
Shake
Smoothie
Ceaiuri
Crăciun
Mic Dejun
Ocazii festive
Paște
Post
Valentines Day
Rețete
Culinare
Dietetice
Dukan
Fără Gluten
Medicinale
Naturiste
Rapide
Sote
Vegan
Vegetariene
Rețete din
Bucătăria Americană
Bucătăria Asiatică
Bucătăria Austriacă
Bucătăria Balcanică
Bucătăria Chinezească
Bucătăria Englezească
Bucătăria Franceză
Bucătăria Grecească
Bucătăria internațională
Bucătăria Italenească
Bucătăria Mediteraneeană
Bucătăria Mexicană
Bucătăria Orientală
Bucătăria Românească
Bucătăria Rusească
Bucătăria Turcească
Bucătăria Ungurească
Bucătăria Universală
Rețete pentru
Bebeluși
10 luni
11 luni
12 luni
2 ani
3 ani
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
8 luni
9 luni
Ciorbe
Conserve
Desert și Prajituri
Dulcețuri
Garnituri
Gemuri
Înghețată
Murături
Pizza
Plăcintă
Salate
De fructe
De iarnă
De legume
De primăvară
De vară
Sandviș
Siropuri
Sosuri
Calde
Reci
Supe
Supe cremă
Tarte
Tocănițe
Torturi
Sober living
Sober Living
Software development
Новости Криптовалют
Онлайн Казино
Ставки на спорт
Финтех
Форекс Брокеры
Форекс обучение
Форекс Обучение

Acasă » reteta » Tort cu cană de ciocolată fără gluten


o lingură care ține niște tort de cană de ciocolată deasupra unui ramekin alb.

O rețetă bogată și decadentă de 2 minute cu microunde cu gluten fără gluten, care necesită doar 6 ingrediente de bază! Cel mai delicios desert de servire.

o lingură de tort de ciocolată fără gluten.Tort cu cană de ciocolată fără gluten0 (0)

Dacă sunteți un fan de devotat de ciocolată (așa cum sunt eu), atunci acest tort cu cană de ciocolată fără gluten este exact ceea ce aveți nevoie în viața voastră! Un desert individual realizat doar pentru unul (nu este necesară o partajare!)

Similar cu tortul meu de cană de lavă de ciocolată, dar făcut pentru cei care urmează o dietă fără gluten, această cană de tort de ciocolată gooey va satisface orice pofta de ciocolată atunci când vor lovi!

Prăjiturile cu mug au o textură similară cu un brownie … și cine nu este obsedat de brownies dense și de ciocolată?! Încercați brownies -ul meu fără ciocolată cu ciocolată, dacă doriți să împărtășiți!

împușcarea deasupra unui tort cu cana de ciocolată praf cu zahăr glazurat.împușcarea deasupra unui tort cu cana de ciocolată praf cu zahăr glazurat.

De ce o să iubești această rețetă

Sunt multe de plăcut la o prăjitură cu cană, iar acest tort de ciocolată fără gluten și fără ouă, bifează toate cutiile!

  • Rapid și ușor !!! – Amestecați direct în cană, apoi cu microunde pentru un minut – este atât de ușor!
  • Fără mizerie – doar o cană și o lingură de spălat!
  • Perfect pentru unul – mă gândesc la „film pe canapea” aici ….. sau când nu vrei să fii ispitit cu un tort întreg, dar chiar ai nevoie de un hit de ciocolată!
  • Doar 6 ingrediente de coacere – și nu este necesar un ou.
  • Nu este nevoie să porniți cuptorul – această rețetă este fabricată în cuptorul cu microunde pentru o ușurință finală!

o lingură deasupra unui mic ramekin alb de tort de ciocolată fără gluten fudgy.o lingură deasupra unui mic ramekin alb de tort de ciocolată fără gluten fudgy.

Ce ai nevoie

Tortul cu cană de ciocolată fără gluten folosește capsele de copt de bază de unt, zahăr, cacao, ciocolată și gluten fără făină de creștere automată – asta este!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

ingrediente pentru tort cu cană fără gluten.ingrediente pentru tort cu cană fără gluten.

  • Unt – înmuiat la temperatura camerei. Folosiți unt real, sărat sau nesalți, mai degrabă decât un înlocuitor de unt, cum ar fi margarina.
  • Apă clocotită.
  • Pulbere de cacao – Este important să folosiți o pulbere de cacao de coacere de bună calitate pentru o aromă superioară de ciocolată intensă, așa că alegeți o marcă bine cunoscută, cum ar fi Cadbury sau Nestle, făcută cu 100% cacao olandeză.
  • Zahăr caster – Acest zahăr superfină se dizolvă ușor cu celelalte ingrediente.
  • Faina auto -crescută fără gluten – Consider că marca White Wings este foarte bună.
  • Ciocolată neagră – se topește sau pătrate dintr -un bloc de ciocolată. Încă o dată, pentru cea mai intensă aromă de ciocolată, folosiți o marcă de calitate de copt de ciocolată.

Echipament necesar

Tot ce ai nevoie pentru această prăjitură cu cană de ciocolată fără gluten este o cană mare sau ramekin, o lingură și un cuptor cu microunde!

Instrucțiuni pas cu pas

Acest tort cu cană fără gluten este făcut în 3 pași simpli și 2 minute!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.



Pasul 1 – Topiți untul

Puneți untul într -o cană mare sau ramekin și turnați peste apa clocotită. Se amestecă până când s -a topit untul.

untul s -a topit într -o cană albă.untul s -a topit într -o cană albă.

Pasul 2 – Adăugați ingrediente uscate

Adăugați pudra de cacao, zahărul cu roabă și făina de creștere a glutenului pe cana și amestecați ingredientele împreună până când amestecul este neted.

faina, zahărul și pudra de cacao s -au adăugat la cană.faina, zahărul și pudra de cacao s -au adăugat la cană.

Pasul 3 – Adăugați ciocolată și coaceți

Apăsați ciocolata se topește sau pătratele în centrul caniului.

ingrediente amestecate împreună într -un ramekin.ingrediente amestecate împreună într -un ramekin.

Puneți în cuptorul cu microunde timp de 1 minut în sus. Tortul trebuie să fie gătit în partea de sus, în timp ce rămâne ușor gooey în centru.

Dacă credeți că este încă un pic de coapte (toate microundele sunt diferite), gătiți încă 10 – 50 de secunde pe mediu, în 15 secunde.

Serviți tortul cu cană în timp ce este cald, adăugând o lingură de înghețată sau păpușă de cremă (opțională, dar foarte recomandată!)

înghețata s -a topit într -o prăjitură cu cană de ciocolată.înghețata s -a topit într -o prăjitură cu cană de ciocolată.

Sfaturi pentru experți

Acest tort cu cană de ciocolată fără gluten este cu adevărat la fel de ușor ca 1,2,3!

  • Faina auto -crescută fără gluten – am folosit aripi albe fără gluten fără făină de creștere a glutenului, dar puteți folosi orice marcă de făină de creștere a glutenului care vă place.
  • Timpul de gătit – microundele variază în ceea ce privește nivelul lor de putere și, prin urmare, timpul de gătit poate varia pentru acest tort de cană. Vă recomand să vă gătiți tortul cu cană timp de 1 minut la putere maximă pentru a începe. Cu toate acestea, dacă credeți că este încă un pic de trântit, atunci gătiți încă 10 – 50 de secunde, în 10-15 secunde explozii suplimentare pe mediu, dacă este necesar.
  • Nu depășiți tortul cu cană! – Vrei să fie încă ușor gooey la mijloc. Nu mai gătiți odată ce tortul este gătit deasupra.
  • Urmăriți tortul cu cană – urmăriți -l cu atenție în cuptorul cu microunde pentru a vă asigura că nu se revarsă.
  • Faceți 2 porții – puteți face această tort de cană în două căni mai mici sau ramekins, mai degrabă decât 1 cană mare/ramekin dacă doriți 2 serviri.

Întrebări frecvente

Ajutor, tortul meu de cană s -a revărsat!

Pentru a vă asigura că tortul dvs. de cană nu se revarsă, asigurați -vă că utilizați o cană mare sau ramekin, deoarece făina de creștere auto -crescută va extinde amestecul, ceea ce face ca acesta să crească.
În mod alternativ, faceți 2 porții în căni mai mici, cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să reduceți timpul de gătit.

De ce este tortul meu cu cană în loc de moale și de gooey?

Supraemixarea bătutului, supravegherea tortului cu cana sau gătitul la o temperatură prea ridicată sunt toate modalitățile care pot face ca tortul tău să fie puțin dur sau cauciucat.
Amestecați ingredientele până când nu sunt combinate și nu rămân bulgări.
Pe măsură ce nivelurile de putere variază între microunde, vă recomand să începeți cu un minut de mare putere. Dacă tortul tău de cană este puțin scăzut după un minut, atunci reduceți temperatura la putere medie și gătiți în 10-15 secunde explozii până când partea superioară este gătită, în timp ce interiorul este încă un pic de gooey.

o lingură care ține niște tort de ciocolată fără gluten.o lingură care ține niște tort de ciocolată fără gluten.

Indiferent dacă urmați sau nu o dietă fără gluten, coacerea fără gluten sau fără făină poate produce prăjituri frumos dens și umede și prăjituri pentru desert. De ce să nu încercați unele dintre aceste prăjituri delicioase?



  • Tort cu lămâie și ricotta
  • 3 Tort de ciocolată fără făină ingredient | Fără gluten Tort cu gluten fără lămâie Tort de migdale și nucă de cocos fără gluten

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

o lingură de tort bogat cu cană de ciocolată.o lingură de tort bogat cu cană de ciocolată.

Tort cu cană de ciocolată fără gluten

Tortul nostru decadent de gluten cu gluten cu microunde este pregătit, gătit și gata să mănânce în doar 2 minute!


Ac

Curs: Desert

Bucătărie: Ciocolată, occidentală

Dieta: Fără gluten
Timp de pregătire: 1 minut

Gătiți timpul: 1 minut

Timp total: 2 minute


Porții: 1 servi
Calorii: 736kcal

Ingrediente

Metric – SUA obișnuite

Instrucţiuni

  1. Selectați o cană mare sau ramekin.
  2. Puneți untul în cană și turnați peste apa clocotită. Se amestecă până se topește.
    Adăugați pudra de cacao, zahărul cu roabă și făina de auto-creștere fără gluten și amestecați împreună. Apăsați ciocolata neagră în centrul amestecului. Cuptor cu microunde timp de 1 minut. Tortul trebuie să fie gătit în partea de sus, în timp ce rămâne ușor gooey la mijloc.Dacă credeți că este încă un pic de coapte (toate microundele sunt foarte diferite), gătiți încă 10 – 50 de secunde pe mediu, în 15 secunde. Serviți în timp ce este cald cu înghețată (opțional).

Note

  • Note și sfaturi despre rețetă
  • Faina auto -ridicată fără gluten – puteți folosi orice marcă de făină de auto -ridicare fără gluten care vă place – personal consider că marca White Wings este foarte bună.
  • Timpul de gătit – Toate microundele variază foarte mult cu cât timp vor dura pentru a găti această prăjitură cu cană. Vă recomand să o gătiți timp de 1 minut pentru a începe, apoi în 15 secunde izbucniri în plus, dacă este nevoie.
  • Nu depășiți tortul cu cană! – Vrei să fie ușor gooey la mijloc. Nu mai gătiți când tortul este gătit deasupra.
  • Dacă credeți că este încă un pic de coapte (toate microundele sunt foarte diferite) – gătiți încă 10 – 50 de secunde pe mediu, în 15 secunde.
  • Urmăriți tortul – urmăriți -l cu atenție în cuptorul cu microunde pentru a vă asigura că nu se revarsă.
  • Faceți 2 porții – puteți face această prăjitură cu cana în două căni mai mici sau ramekins, mai degrabă decât 1 cană mare/ramekin.




    Nutriţie

    Calorii: 736kcal | Carbohidrați: 98g | Proteină: 7g | Grăsime: 36g | Grăsime saturată: 22g | Grăsime polinesaturată: 2g | Grăsime monoinsaturată: 10g | Grăsime trans: 1g | Colesterol: 61Mg | Sodiu: 190Mg | Potasiu: 262Mg | Fibră: 4g | Zahăr: 62g | Vitamina A: 712Iu | Calciu: 37Mg | Fier: 4Mg

    Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

    ePoftă bună!

    .

    De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

    Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

    (Tagstotranslate) Gluten Free Chocolate Chocolate Tort

    Sari direct la secțiune

    Rețete populare
    Votează această rețetă
    [Total votanți: 0 Nota medie: 0]