Jumări cu bere – rețeta de jumări de porc crocante, aromatizate cu malț din bere0 (0)
Jumări cu bere – rețeta de jumări de porc crocante, aromatizate cu malț din bere. Cum se fac jumări de porc rumenite și crocante? Cum
Acasă » Rețete din » Bucătăria Românească » Page 2
Jumări cu bere – rețeta de jumări de porc crocante, aromatizate cu malț din bere. Cum se fac jumări de porc rumenite și crocante? Cum
Sos de paste cu busuioc, roșii și usturoi – la borcan, pentru iarnă – descoperiți o rețetă esențială și delicioasă care aduce arome autentice…
<divIngrediente: 1 kg carne de miel 20 fire ceapa verde 20 fire usturoi verde 2 linguri bulion 1 lingura faina 2 linguri otet 100 ml
Chec pufos facut cu apa minerala este o delicatesă ușor de preparat, perfectă pentru momentele în care îți dorești să savurezi un desert dulce…
<divFasole păstăi cu smântână, usturoi și morcovi – rețeta de mâncare cu sos cremos. Fasole lată scăzută cu usturoi, morcov și smântână groasă. Garnitură din
Cozonac cu lapte condensat, nucă și rahat, rețeta de cozonaci foarte pufoși delicioasă, cu o umplutură generoasă și cremoasă, o adevărată…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16'Lipii grecești sau turte pufoase, la tigaie – rețeta de pita grecească pentru gyros sau souvlaki. Cum se fac turtele, plăcintele sau lipiile pentru gyros?
Mici sau mititei reteta traditionala, sunt un preparat culinar specific din bucătăria românească, iar rețeta lor este transmisă din generație în generație…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Explorați o delicioasă ciorbă de pipote și inimi de pui, reinterpretată cu un twist inedit. Cu influențe de ciorbă de burtă, dar îmbogățită cu smântână…
Dulceață de căpșuni cu petale de trandafir și lămâie. Dulceață aromată de căpșuni cu trandafiri și felii de lămâie. Cum se prepară dulceața cu trandafiri