Gem de mere coapte și caramelizate la cuptor5 (1)
Gem de mere coapte și caramelizate la cuptor. Rețeta de marmeladă de mere cu arome naturale de scorțișoară, ghimbir, anason stelat. Rețetă de gem cu
Acasă » rețete pentru » Conserve
Gem de mere coapte și caramelizate la cuptor. Rețeta de marmeladă de mere cu arome naturale de scorțișoară, ghimbir, anason stelat. Rețetă de gem cu
Gem de prune cu scorțișoară și rom – foarte aromat și gustos. Cum se face gemul de prune cu puțin zahăr? Cât zahăr se pune
Salata picnic pentru iarna din gogonele gogosari si ceapa foarte gustoasa, perfecta pentru asezonarea cu mancarea de sezon
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16' style='margin: 8px auto;Varza rosie murata la borcan pentru iarna – Pasiunea culinara care infrumuseteaza sezonul rece. Conserva 100% naturala de varza rosie…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16' style='margin:Ciuperci la borcan în saramură (fără oțet) – cum se conservă ciupercile pentru iarnă? Hribi, mânătărci sau pitoance, gălbiori, crăițe sau bureți domnești conservate în
Gem de coarne – rețeta de pastă din coarne. Cum se scot sâmburii din coarne? Cum se pasează coarnele pentru pastă sau gem? Cât zahăr
Ardei copti in otet cu usturoi, la borcan, pentru iarna – o reteta simpla, usor de pregatit, una din retetele clasice de conserve. Reteta de
Pizza, cartofi sau paste cu singuranta ai nevoie de un sos special pentrue ele, asa ca iti recomandam reteta de mai jos.
Ingrediente reteta sos
In aceasta reteta o sa vedeti cat de simplu este sa pregatiti conserve pentru iarna. Fie ca locuiti la bloc sau la casa prepararea conservelor
Pasta de ardei/ bulion de ardei pentru iarna din doar doua ingrediente este cea mai simpla reteta de pasta de ardei. Este concentrata, cu textura